Taner sonuçtan hiç memnun değil

Atasay Kuyumculuk Yüksek Fiyatla Çeyrek Altın Şaşkınlığı

Atasay Kuyumculuk Yüksek Fiyatla Çeyrek Altın Şaşkınlığı
13 Nisan 2024 10:46

12 Nisan Cumartesi saat 20.14'te Gebze'de düğün nedeniyle çeyrek altın arayışı içindeydim. Gebze Center içerisinde bulunan Atasay Uzel Kuyumculuk'ta çeyrek altın olup olmadığını ve fiyatını sordum. 4800 TL olduğunu öğrenince, internetten fiyatların daha düşük olduğunu ve fiyatın yüksek olduğunu belirttim. Satış temsilcisi piyasanın kapalı olduğunu ve fiyatın normal olduğunu ifade ederek, bir çeyrek altını 4800 TL'ye ve üzerine 336 TL kredi kartı farkı ekleyerek sattı. Eğer fiyat gerçekten normal ise bir talebim yok; ancak kuyumcuların kapalı olduğu günü fırsat bilerek fiyatı yüksek tutmuşlarsa, ödediğim paranın iadesini talep ediyorum.

15 Nisan 2024 08:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

17 Nisan 2024 15:18

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Taner
Taner
17 Nisan 2024 18:22

Verilen yanıt serbest piyasa siz araştırıp almalısınız. İade iz yoktur. Kurumsal bir yanıt olmuş teşekkürler.

Fulya sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 19:33

21 Nisan 2025 21:51

@Atasay Nata Vega Asla Güvenilir Olmayan Haksız Kazanç Sağlayan Kurum

12 Mart 2024 12:24
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2023 11:51

Atasay'da Yoğunluktan Çeyrek Altın Satmıyorlarmış