Asus Bilgisayar Asus Monitörde Işık Sızması Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Hüseyin
24 Eylül 2024 12:172.586

Vatan Bilgisayar'dan aldığım Asus VG27AQL3A model monitörümde ışık sızmaları bulunduğu için iade talebiyle mağazaya iade ettim. Vatan ürünü teknik servise yolladı fakat teknik servisten herhangi bir ışık sızması bulunmadığına yönelik rapor geldiği için iade talebimin onaylanmadığını iletti. Daha sonra Asus müşteri hizmetleri ile defalarca konuştum. İlk önce ürüne ait fotoğraf ve video istendi ve ben de yolladım. Daha sonra size bilgi veremeyiz, Vatan'dan bilgi alacaksınız denildi. Üçüncü aramamda ise ışık sızmalarının normal olduğu gibi absürt bir bilgi verildi. Yani sevgili Asus, monitörü sıfır almışım, neden ışık sızmasını kabul edeyim ki ben? Gereksiz yere insanları Tüketici Hakem Heyeti ile uğraştırıyorlar.

Yorumlar(8)

8 Aralık 2025 10:22

Benimde başıma geldi notebook aldım ışık sızması çıktı normal dediler. Bende hem şikayet vara yazdım hem de direk THH ye başvurdum uğraşamam laga lugayla sonuca gidecek yol ararım. Sadece tek merak ettiğim bu Hakem Heyeti kararı çıkması ne kadar sürer ve lehime sonuçlanma ihtimali nedir

2 Ağustos 2025 00:43

Benzer durumu bende yaşıyorum aldığım monitörü açar açmaz aşırı derecede ıps glow ve Işık sızması olduğunu fark ettim eski monitörümle neredeyse kodlarına kadar aynı olmalarına rağmen çok bariz bir fark mevcuttu bana da normal dediler tüketici heyetine başvuracağım ekranın servisten gelmesini bekliyorum sizin Tüketici Heyeti sonucunuz ne oldu?

Eki aç
28 Ocak 2025 18:37

Sonuç ne oldu acaba bende de aynı durum var

28 Ocak 2025 18:36

Sonuç ne oldu acaba bende de şu anda aynı durum var belirtirsiniz?

Melek
Melek
3 Ekim 2024 14:09

Sonuç nedir acaba? Benzer bir problem yaşıyorum ve Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim. Ana kart hatası tespit edildiği halde karton kutusu yok diye doa raporu vermiyorlar. Siz Hakem Heyeti'ne gittiniz mi? Kutunuz var mıydı?

Fatih
15 Aralık 2024 14:453.077

212 AVM Vatan Bilgisayar'dan aldığım Asus marka monitörde aldıktan kısa bir süre sonra kenarlarında siyah zeminde belli ...

Ercan
26 Kasım 2024 11:041.575

23.11.2024 tarihinde Konya Vatan Bilgisayar'dan Asus marka VG279QL3A model monitör satın aldım. Kullanmaya başladığım an...

1 Yorum

Tümünü Gör
Asus Yetkili Servis Sorunu

Asus YetkiliServis Sorunu

Ali
Asus Tuf A16 Laptop Açılmıyor Ve Açılıp Kapanınca Tekrardan Açılmıyor!

Asus Tuf A16Laptop Açılmıyor Ve Açılıp Kapanınca Tekrardan Açılmıyor!

Muhammed
Asus Bilgisayarda Ses Ve Donukluk Sorunu!

Asus BilgisayardaSes Ve Donukluk Sorunu!

Fulya
Asus Gaming Işık Kaçağı

Asus Gaming IşıkKaçağı

Burak
Asus Zenbook S16 Garanti Problemi!

Asus Zenbook S16Garanti Problemi!

Ramazan
Asus Ve KVK Teknik Servis Mağduru!

Asus Ve KVKTeknik Servis Mağduru!

Burak

Öne ÇıkanKonular