26 Kasım 2024 11:041.575

23.11.2024 tarihinde Konya Vatan Bilgisayar'dan Asus marka VG279QL3A model monitör satın aldım. Kullanmaya başladığım andan itibaren çok rahatsız edici ışık sızmaları olduğunu gördüm. Asus ile iletişime geçtim ve görsel gönderdim. Bu durumun normal olduğu konusunda dönüş yapıldı. Bu şekilde kullanamayacağımı belirten bir mail daha gönderdim. Henüz bir dönüş olmadı. Bana göre bu ürün kusurlu bir ürün. İadesini talep ediyorum.

Ercan
27 Kasım 2024 16:17

Bu platform üzerinden ve e-mail üzerinden herhangi bir dönüş sağlanmayınca bugün tekrar Asus ile iletişime geçtim. Israrla bu sorunun normal olduğunu ve herhangi bir şey yapamayacaklarını söylediler. Ancak ürünü servise gönderebileceğimi ve hiçbir işlem yapılmadan geri geleceğini veya ücretli olarak panel değişimi yaptırabileceğim yönünde iki farklı aslında çözüm olmayan çözüm önerdiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı söylediğimde yasal haklarınızı kullanabilirsiniz dediler. Gerçekten inanılmaz bir müşteri memnuniyeti anlayışları var.

28 Ocak 2025 21:19

Sonuç ne aynı ürün aynı sorun bende de var?

Asus Bilgisayar Asus Monitörde Işık Sızması Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

24 Eylül 2024 12:172.630

Vatan Bilgisayar'dan aldığım Asus VG27AQL3A model monitörümde ışık sızmaları bulunduğu için iade talebiyle mağazaya iade...

8 Yorum

Asus Monitörde Kısa Sürede Tekrarlayan Arıza Ve Değişim Reddi

2 Kasım 2025 15:022.146

Asus 27" tuf gaming VG279QL3A model monitörü Vatan Bilgisayar’dan satın aldıktan yaklaşık 15 gün sonra ekranda ölü pikse...

Tümünü Gör
Asus Bilgisayarda Ölü Pixel Sorunu

Asus BilgisayardaÖlü Pixel Sorunu

Velihan
Asus VG27AQ5A DP 1.4 Sorunu Çözülmedi (2. Servis Kaydı)

Asus VG27AQ5A DP1.4 Sorunu Çözülmedi (2. Servis Kaydı)

Asus Rog Strix Kablo Arızalı Gönderdiler

Asus Rog StrixKablo Arızalı Gönderdiler

Burak
Asus Vg248qg Ölü Pixel Sorunu!

Asus Vg248qg ÖlüPixel Sorunu!

Ayaz
Asus Monitör Tuf Gaming VG249Q1A Ips Sıkıntısı!

Asus Monitör TufGaming VG249Q1A Ips Sıkıntısı!

Ferhat
Asus Vg249q1r Model Monitör Arızası