Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Assur (güler E Ticaret) Garanti Uygulamıyor.

Assur (güler E Ticaret) Garanti Uygulamıyor.
18 Temmuz 2024 20:22

Assur marka budama testeresi aldım kısa hatta çok kısa sürede çalışmaz oldu. Servisin Assur merkezinde olması sebebiyle garantili diye gönderdim. Ürünün motorunun yandığını ve 360 TL karşılığında motor değişimi olacağını söylediler motor garantiye girmiyor dediler. Motorun yanmadığına emindim ve yaptırmadım iadesini istedim. Ürün geldiğinde 80 TL kargo ödedim. Oysaki sözleşmede ve kanunda servis ağı olmayan ürünler kargosunu satıcının karşılaması gerekmektedir. Daha sonra ürünü kendim söküp kömürlerini değiştim ve çalıştı. Mücadele boşa çıktı. Daha sonraki bir zamanda bataryasının çalışmadığını v19 v 21 volt arası bir enerji vermesi gerekirken 007 volt enerji vermekte. Servis yardımı istediğimde Ürünün 2 yıl garantisi olduğu kargoları müşterinin karşılaması durumunda gönderebileceğimi ve kullanıcı hatası olmadığına karar verirlerse garantiden yapacaklarını yoksa ücretli olacağını ifade ettiler. Assur markalı ürünlerin garantisi olmadığı ortaya çıkmış oldu.

18 Temmuz 2024 20:42

Merhaba Assur markası nin logosu bu değil internet sitesinde assurplus.com olarak geçiyor. Satıcı güler e ticaret buna göre şikayetler bildirilirse iyi olur ya da ekteki fatura bilgilerine göre

Az Kullanılan Testere Arızalandı Servis Faturam Yok Diye İlgilenmedi

Zeki
14 Ağustos 2025 13:55
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Budama Testeresi Çalışmadı Mağduriyetim Giderilsin

16 Mart 2025 11:08
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Satış Sonrası Hizmette Hayal Kırıklığı: Üretim Hatalı Şarjlı Testere Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Yakup
04 Mayıs 2025 23:19

Batarya Değişimi Ve Kargo Ücreti Sorunu

Davut
08 Aralık 2024 10:48
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Ürün, Yetersiz Destek Ve Geciken Garanti Süreci

Aykut