Arzum Mikserin Çırpıcıları Paslanıyor!

15 Nisan 2024 21:56766
Tuncay'ın Teşekkür Mesajı
Arzumdan Aradılar Sorunumla ilgilendiler çözüme kavuşturdular. Teşekkürler Arzum
15 Nisan 2024 01:26

Hemen her zaman sıvı çırpılacak olan çırpıcılar niye küflenir makine güzel ama çırpıcılar niye paslanıyor niye burada malzemeden çalındı? Servis, Arzumun değişimi kabul etmediğini ve çırpıcıları ücreti karşılığı değiştirebiliriz dedi. Servis Yeni çırpıcılar bu şekilde paslanır diye söyleyince canım sıkıldı parasını geçtim üç beş ayda bir servise uğrayıp çırpıcı mı alacağım ben. Onun için çırpıcılar paslanmaz mı diye muhakkak araştırarak alın

16 Nisan 2024 17:25

18 Nisan 2024 09:12 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Arzum olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir Müşteri temsilciniz kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, ARZUM Müşteri Hizmetleri Bize ulaşabilirsiniz; Mesai saatlerimiz Pazar günü hariç 09:00 – 19:00 arasındadır.

Adem
Adem
29 Kasım 2025 15:46

Alacaktım vazgeçtim

Arzum Ürün İadesi Zorluğu

Arzum Ürün İadesiZorluğu

Engin
Arzum El Mikseri Bozuk Satılmış!

Arzum El MikseriBozuk Satılmış!

Nurefşan
Arzum Starry Ar1111 Blender Set İlk Kullanımda Çırpıcı Aparatı Arızası

Arzum Starry Ar1111Blender Set İlk Kullanımda Çırpıcı Aparatı Arızası

Harun
Arzum Shake And Take Kapağı Açılmıyor!

Arzum Shake And TakeKapağı Açılmıyor!

Sinem
Arzum Çırpıcı Bıktım Artık!

Arzum Çırpıcı BıktımArtık!

Acun