Arnica Köpüklü Kahve Makinesi Taşırıyor Ve Temassızlık Yapıyor

Arnica Köpüklü Kahve Makinesi Taşırıyor Ve Temassızlık Yapıyor
17 Ağustos 2024 19:54499

Kahve makinesi sürekli taşırıyor alarm vermiyor. Başında bekleyeceksem 200₺ ye de aletler var bilsem 2000₺ vermezdim. Kaç defa servise gitti sorun yok deyip geri gönderiliyor, denediklerini dahi düşünmüyorum. Ayrıca son servise gidip dönüşünden sonra da temassızlık olmaya başladı. Ürünün iadesini istiyorum her ay makineyi servise götürecek değilim. Bir iki alarm çalıyor oldu galiba diyoruz üçüncüye taşırıyor her yer batıyor.

18 Ağustos 2024 14:36

Geri dönüş sağlanmadı. Her yanı problem dolu olan bu cihazı iade etmek istiyorum 2000₺ ye resmen sorun satın almışım. Böyle bir şey olamaz ya!

19 Ağustos 2024 07:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili Cemre Y., Öncelikle bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. 29763773 numaralı talebiniz inceleyerek, kısa süre içerisinde Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı, Müşteri Hizmetleri numaramız üzerinden tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

19 Ağustos 2024 10:38

Değerli Cemre Y., 29763773 numaralı başvurunuzla ilgili Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz tarafınıza telefonla dönüş sağlamıştır fakat irtibat numaranızdan tarafınıza ulaşamamıştır. Kısa süre içerisinde iletişim kurabilmek için tekrar arayacağız. Dilerseniz Tüketici Danışma Hattı üzerinden tarafımıza iletişime geçebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

19 Ağustos 2024 14:01

Bu numaradan herhangi bir arama almadım. Ben aramaya çalıştığımda ise ulaşamıyorum. Bağlanacaksınız diyor dakikalarca bekletiyor sonra sesli mesaj bırakma gibi bir yere bağlıyor.

19 Ağustos 2024 14:17

Değerli Cemre Y., 29763773 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğinizi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

20 Ağustos 2024 10:07

Değerli Cemre Y., 29763773 numaralı başvurunuzla ilgili süreç hakkında detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmış ve Yetkili Servisimize kaydınızı oluşturmuştur. Yetkili servisimize müracaat ettiğinizde işlemlerinizin başlayacağını bildiririz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

22 Ağustos 2024 11:54

29 Ağustos 2024 10:37

Teknosa servisine verdik tekrar geri geldi ve yine temassızlık var bu üç oldu Daha fazla servise götürmek istemiyorum ürününüzü iade almanızı istiyorum ben makineyi aylardır kullanamıyorum sürekli serviste ve herhangi bir şey yapılmadan geri gönderiliyor.

29 Ağustos 2024 10:38

Size videosunu dahi atmış olmama rağmen Teknosa servisinin problem yok diye rapor yazmasını nasıl açıklıyorsunuz? İllallah ettik artık. Ben de keyif almıyorum devamlı servise gitmekten, benim vaktim değerli. Bu çalınan vakti nasıl karşılayacaksınız? İşimizi gücümüzü bırakıp servis servis dolaşalım mı?

29 Ağustos 2024 11:20

Sevgili Cemre Y. 29763773 numaralı başvurunuzun çözümü için yetkili servisimize yönlendirmeniz yapılmıştır, yapmış olduğumuz kontrollerde servise müracaat etmediğiniz görülmüştür. Şikayet sürecinizi hızlandırmak ve işlemlerinizi tamamlayabilmek için ürününüzü servise teslim etmenizi beklemekteyiz. Geribildirim süreçlerine Arnica Küçük Ev Aletleri olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

Arnica Küçük Ev Aletleri Kahve Makinesi Taşırma Sorunu Ve İade Talebi

3 Şubat 2025 17:221.273

Kahve makinesi aldık. Daha kullanmadan taşırmaya başladı. Servise gitti, geldi, yine taşıyor. Müşteri hizmetlerine de ba...

Arnica Küçük Ev Aletleri Kahve Makinem Taşırıyor

8 Temmuz 2023 14:121.230

Arnica kahve makinemi kasım 2022 yılında aldım ancak 1 ay sonra makine içindeki tüm kahve suyunu boşaltarak taşırmaya ba...

Arnica Türk Kahvesi Servisten Çıkamıyor!

"İlgilerinden dolayı markaya teşekkür ediyorum."

Kahve Makinesi Kabusu: Çözümsüz Servis Ve İletişim Sorunları

23 Şubat 2025 20:11567

Kahve makinesi aldık. Makine çalışıyordu tek sorun taşmasıydı. Servise gitti, geldi, bu sefer hiç çalışmamaya başladı. S...

Tümünü Gör
Arnica Kahve Makinası Hata Veriyor!

Arnica KahveMakinası Hata Veriyor!

Şeref
Arnica Kahve Makinem Bitti Sinyali Vermeyip Makinem Taşırıyor!

Arnica KahveMakinem Bitti Sinyali Vermeyip Makinem Taşırıyor!

Dolunay
Arnica Köpüklü Pro Kahve Makinesi Taşırma Problemi

Arnica KöpüklüPro Kahve Makinesi Taşırma Problemi

Yakup
Arnica Köpüklü Kahve Makinesi Çok Kötü!

Arnica KöpüklüKahve Makinesi Çok Kötü!

Eren
Arnica Pro Köpüklü Kahve Makinesi Yarı Işığı Sorunu Ve Isıtma Problemi