Kayıp Kargo Tazminatı İçin Bekleyiş Sona Ermiyor

23 Ekim 2024 10:53

Aras Kargo şubesinde kayıp kargom için hasar tazmin belgesi doldurdum, sisteme girdiler ama hâlâ ödememi yapmadılar. Şubeyle konuştuğumda ödemeyi genel müdürlük yapacak diyor. Genel Müdürlüğü aradığımda ise bu konuyla biz ilgilenmiyoruz, şubeyle görüşün diyor. 20 Eylül'den beri bu konuyla uğraşıyoruz. Ne kadar uzattınız bu olayı, paramı yatırın bitsin gitsin artık, yeter.

16 Kasım 2024 22:15

7 kasımda Aras Kargo Genel Müdürlüğü tarafından arandım hasar tazmin ödemeniz salı günü yapılacak, yapılmazsa çarşamba günü bizi arayın dendi tabii ki de ödeme yapılmadı çarşamba günü aradım, beni arayan kişiye bağlanamadım çağrı merkezindeki bayan kayıt açtı vs vs hep aynı şeyler işte 20 eylülden beri hala bekliyorum ödememi niye yapmıyorsunuz Aras Kargo artık yeter

04 Kasım 2024 11:53

Aras Kargo'yla yaşadığım sorun hala çözülmedi hasar tazmin işlemlerimin onaylandığını birkaç gün içinde paranız hesabınıza yatacak dendi üzerinden haftalar geçti hala yatmadı bugün arıyorum Genel Müdürlüğü, ödeme satıcıya yapılır diyor ben satıcıya nereden ulaşacağım belki bana parayı göndermek istemeyecek benim hesabıma yatmayacak madem benden niye IBAN istediniz ne kadar işini bilmeyen bir firmasınız 20 eylülden beri paramı ödeyeceksiniz diretip duruyorsunuz

23 Ekim 2024 10:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

17 Kasım 2023 14:08
Kayıp Kargo İlgisiz Aras Kargo

11 Aralık 2023 13:33
Elif sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 10:42
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 13:21
Murat sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 15:18
Aras Kargo İle Süreç Karmaşası Ve Mağduriyet