19 Mayıs 2023 01:39

1 ay olmadı aynamı mundar edip sonra biz cam ayna taşımıyoruz dediler çünkü ben zorla kodu girdim ben taşıdım yükleyip arabaya ya ve daha sonrasında şubeye gidiyorum hanımefendi genel müdürlük bana tutanak alabilirsin demesine rağmen ısrarla vermek istemeyip 3 kişiyi işten çıkarttığını söyledi. Yükleme yapanlarından tutun en küçüğüne bir laflar alaycı tavırlarla bu ayna böyle mi gider ya gülmeler falan en sonunda oraya süs niyetine koyduğunuz müdürünüze laf atınca ben elini masaya vurup buraya gelmeyeceksin dedi. Görüntüleri de talep edeceğim abime var gösterebiliriz demişler zaten Tüketici Hakları'na da başvurduk anneme hakaret edip özür dileriz ne demek soruyorum müdür diye koyduğunuz adama hem mağdur et hem de hakaret et gönder ne güzel ya oradakiler çet.e mi yok işten çıkartırdım yok buraya gelme ses kaydında gelebilir diye izin vermeler sonra ben babanın şirketimi deyince suçlu oluyorum Okey. Bölge müdürleri de konuya vakıfmış ben suçluymuşum onlar çünkü Belli ki hakaret etme hakkını veren kişiler buradaki arkadaşların rahatlığı oradan geliyor. Video 18 dakika CİMER'e de şikayet edeceğim. Görsellerde aynayı nasıl paketlediniz mevcut yazışmalar mevcut konuşmalar sizin sistemde kayıtlı çalışanlarınızın konuşması kayıtlı ve tabii ki de müdürünüzün ve oradaki kişilerin konuşmaları hal ve hareketleri müdürünüzün masaya vurup çık git demesi sizde kayıtlı bana neyin indirimini yapmış anlayamadım ayrıca ben zaten dolap uygulamasıyla gönderiyorum ne kafası yaşıyor çalışanlarınız gerçekten anlamış değilim.

19 Mayıs 2023 01:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Selami sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 17:31
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 18:36
Ze Ay sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 17:45
Kumsal sonuçtan memnun

07 Mayıs 2024 11:23
"Hatice hanıma çok teşekkür ederim ilgisi ve güzel dilekleri için🙏🏻💖"
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 16:42

Aras Kargo Kategorileri