Recep sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 21:32

Aras Kargo Mezitli şubesi kargoları dağıtıma çıkarmadan iade ediyor. Bu artık kaçıncı oldu. Aradığımızda da kime şikayet ederseniz edin diyorlar. Adreste bulamadık yalanıyla iade edilen ve zararım nedeniyle Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum tüm belgelerle. Bu sefer "adreste bulamadık" yalanı söyleyemesinler diye kargo teslim noktasına verdiğim kargo hiçbir açıklama olmadan yine iade oluyor şu an. Başka kargolardaki ürünler kasım yoğunluğu nedeniyle gecikebiliyor ama bu "Mezitli" acenteniz kargoların çoğunu hiç dağıtıma çıkarmadan iadeye sokuyor. Sizin firma olarak keyfi davranan şubelere hiç yaptırımınız yok mu merak içerisindeyim. Bir araştırsanız "Mezitli" şubenizde kaç kargo iade oluyor diye bu durumu anlarsınız. Benim bu mesafeli satış sözleşmesine konu olan ve sözleşmenin taşıyıcı tarafı olan Aras Kargo'nun "keyfiyet" sebepli getirmediği kargonun ve uğranılan zararın sorumlusu olarak kim olur sizce? Bu şirketler firmanıza ücret ödüyorlar peki ya bunun için mi? Yorumlardan herkese açık yorumlardan bir kaçını koyacağım.

25 Kasım 2023 21:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

27 Kasım 2023 18:43

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

28 Kasım 2023 10:14

Kargo teslim noktası ile yüz yüze görüşüldü. "Mezitli şubesinin geldik teslim noktasına bıraktık 3 gün içinde alınmayınca geri aldık" dedikleri tamamen yalan çıktı. Teslim noktası olan Çukurova kırtasiye sahibi Aras Kargo'nun herhangi bir kargo bırakmadığını ve geri iade almaya gelmediklerini belirtti. Yani sonuç olarak Mezitli şubesi kendi müşteri hizmetlerine yalan beyanda bulunduğu da ispatlandı. Bu konuyla ilgili yanıt bekliyorum. Mezitli şubesi bir başka kargoma da aynısını yapmış şu an yine. Kargodaki gecikmelerim için keyfi uygulamalardan yalan beyanlardan dolayı uğradığım zarar nasıl tanzim edilecek?

28 Kasım 2023 10:25
Aras Kargo Mezitli Şubesi Dağıtıma Çıkarmadan Kargoları İade Ediyor

Başka bir kargom da aynı şekilde tamamen keyfiyetten sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmeyerek iade için gönderiliyor. Gayri resmi olarak duyduğum bunun genel olarak çoğu kargolara yapıldığı, fazla miktarda kargo hareketi sağlayarak haksız kazanç kapısı haline geldiği. Kayıtlar ortada ve bu iş bu şube için rutin hale gelmiş vaziyette.

Ekrem sonuçtan çok memnun

14 Şubat 2024 23:56
"Zeliha Hanım nezdinde Aras Kargo müşteri hizmetlerine ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum. Ama lütfen bahse konu şubeyi uyarınız. O şube yüzünden internetten Aras Kargo gönderili ürünleri almıyoruz. Bu kargoyu FLO firması gönderdiği için zorla aldık."
Aras Kargo Kargoyu Teslim Etmiyor
Zeliha sonuçtan çok memnun

02 Şubat 2024 17:40
"Müşteri temsilci Doğan beye teşekkür ederim."
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 12:29

14 Haziran 2023 12:43
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 13:29

Aras Kargo Kategorileri