Buse sonuçtan çok memnun

25 Ocak 2024 10:02
Buse'nin Teşekkür Mesajı
“Telefon ile iletişime geçen hanımefendi sayesinde ürünlerim 1 saat sonra ev adresime teslim edildi. Teşekkür ediyorum”

Aras kargoda olan 2 adet FLO kargom var. Dün sabah kendisine teslim edildi diye mesaj geldi şaşırdım çünkü edilmedi. Sapanca şubeyi aradığımda adresin zor olduğu, bulamadıklarını ve köyün içindeki markete bıraktıklarını söylediler. O market evden 30-40 dakika yürüme mesafesinde. Ve araç da yok yürümek dışında ulaşım yok. Şubeden bir kadın arkadaş 'yarın sabah arayın, bakkaldan aldırıp eve bıraktırırız ' dedi. Az önce aradım ki en az 10 kere aramamdan sonra ulaşabildim şubeye. Bir beyefendi çıktı durumu anlattım önce tamam dedi sonra kurye olduğunu düşündüğüm kişiye seslendi ona durumu anlattı kurye yok olmaz oraya götürmeniz bakkaldan almıyorsa şubeye geri getirelim vs gibi konuştu. Aras Kargo'nun kural ve kanunlarını şubede görev yapan kurye mi belirliyor? Bu adamın maaşını kendi rotasını çizsin diye mi ödüyorsunuz? Yol işine gelmeyince gitmeme gibi lüksü mu var? Sonuç olarak dün kadın arkadaşın çözüm odaklı yaklaşımı ile bugün konuştuğum 2 erkek çalışanın tavrı arasında dağlar kadar fark var. Ve yine sonuç olarak kargomu açıkça adresime getirmeye eklerini, istersem şikayet edebileceğimi söylediler. Allah razı olsun izin vermese şikayet edemeyecektim... Gün içinde kargomun benim evime 40 dakika uzaklıktaki o bakkaldan alınıp adresime getirilmesini talep ediyorum. Bana haber verilmeden, arama yapılmadan da kargomun tanımadığım etmediğim bir bakkala bırakılması konusunda da gerekli aksiyonları almanızı rica ederim.

25 Ocak 2024 10:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

25 Ocak 2024 11:04

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Buse
Buse
26 Ocak 2024 11:10

Aras Kargo Yozgat, Kargoları Adrese Teslim Etmiyor.

22 Ağustos 2024 12:07
Aras Kargo Yozgat, Kargoları Adrese Teslim Etmiyor.
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 13:48
Aras Kargo Kargomun Yanlış Teslimatı Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 17:51
Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Fatmanur
21 Kasım 2024 12:21