Aras Kargo Eftelya Moda Butik & Msr Pazarlama Reklam Dağıtım Org. Tic. Ltd. Şti.

23 Ağustos 2023 13:231.472
Tuğçe'nin Teşekkür Mesajı
Yardımcı olduğu için Derya hanıma çok teşekkür ederim.

Üç gün önce teyzem Instagram'daki butik adı altında açılan bir sayfadan düğün için elbise siparişi vermiş. Eftelya Moda Butik. Kapıda ödeme yaptık ve kargoyu aldık. Paketi hep birlikte açtık ve içinden etiketi bile olmayan bir erkek sweatshirtü çıktı. Ayrıca faturası da yok. Instagram'dan kendilerine ulaşmaya çalıştığımızda engellendik ve kargo paketinin üzerinde yazan istek ve şikayet numaralarını aradığımızda da cevap verilmiyor. Msr Pazarlama Reklam Dağıtım Org. Tic. Ltd. Şti. Tarafından yollanıyor bu arada. Aras Kargo'dan teslim aldık. 950 liramızdan olduk. Mide bulandırıcısınız. Mesajların ekran görüntüleri vesaire hepsi bizde. Sipariş verirken de efendim efendim ayaklarına yatmış bir de ucuz rezi. L insanlar.

23 Ağustos 2023 13:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

24 Ağustos 2023 12:38

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Tuğçe
24 Ağustos 2023 12:41

Yardımcı olduğu için Derya hanıma çok teşekkür ederim.

Ekol
Benzer Şikayeti Var
10 Eylül 2023 02:42

Merhaba peki kargodan nasıl destek aldınız paranız iade edildi mi

5 Eylül 2023 21:09

Bende oradan sipariş verdim iyikide teslim almamışım o siteden aldım şikayetleri okuyunca korktum almadım iyi ki de teslim almadım sitede telefon bile yok Eftelya butik Moda dan almıştım

Aras Kargo Eftelya Butik Denen Yerden Sipariş Yanıltmaca

10 Eylül 2023 03:211.207

Bir hafta önce Instagram'daki butik adı altında açılan bir sayfadan düğün için elbise siparişi verdim. Eftelya Moda Buti...

Aras Kargo Eftelya Butik Denen Yerden Sipariş Yanıltmaca
1 Destek1 Yorum

24 Ağustos 2023 14:332.995

Aras Kargo eftelya Moda butik & msr pazarlama reklam dağıtım org. Tic. Ltd. Şti. 22.08.2023 tarihinde eşim için Instagra...

1 Destek2 Yorum

Aras Kargo Eftelya Moda ButiK'ten Sipariş Verdim, Kargo İçinde Farklı Ürün Çıktı, Ulaşamıyorum

30 Ağustos 2023 17:06814

Instagram üzerinden Eftelya Moda butik firmasından sipariş verdim. 30.08.2023 tarihinde Aras Kargo firmasından getirilen...

1 Yorum

Öne ÇıkanKonular