Mine sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Su Geçirme Problemi

Mine
06 Ağustos 2024 23:26

Apple Watch SE ürünüm havuza girildiğinde açılmadı. Bir süre bekledikten sonra açıldı ancak çok hızlı şarjı bitti ya da kendi kendine SOS'i aradı. Uygulamalara girmedi, kısacası kafayı yedi. Tatil dönüşü tekrar açılmama problemi ile karşılaştık. Apple logosu ekrana geliyor fakat saat açılmıyordu. Üstelik şarjdayken ısınma olduğunu gördüm. Apple servisine götürdüm ancak garantisi yaklaşık 1 ay kadar önce bitmiş ne yazık ki. Servis, tüm giderleri benim karşılayacağımı ve yaklaşık saat kadar ücret ödeyeceğimi söyledi. Ancak saçma olan şu: saatin su geçirmeme durumu garanti süresine bağlı bir durum değil. Garanti bitti artık su geçirir mi oluyor? Çok mantıksız. Bilseydim, garantisi devam ederken suya sokardım. O kadar dikkat ettim, boşa. Saat şu an çöp oldu. Apple ürününün arkasında durmuyor demek ki. Ama durumun benden kaynaklı olmaması, suya sadece girip çıkması, uzun süre maruz kalmaması vb. sebepleriyle gerekirse bilirkişi talep ederek Tüketici Mahkemesi'nde hakkımı arayacağım. Apple'ın bu politikası ülkemize özel mi uygulanıyor bilmiyorum ama sattıkları saate 50m su geçirmezlik garantisi verip su geçirdikten sonra saçma bir nedenle tamir etmekten ve değişim yapmaktan kaçıyorlar.

Abdullah
02 Ağustos 2024 17:06
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
28 Temmuz 2023 19:17
Ökten sonuçtan hiç memnun değil

Yüzme Modunda Bozulan Apple Watch Ve Servis Mağduriyeti

Ökten
17 Temmuz 2025 11:03
Sebahat sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Suya Dayanıklı Denmesine Rağmen Denizde Bozuldu Ve Garanti Hemen Bitmişti

Sebahat
24 Ağustos 2025 21:16