Apple Sitesinden Ödeme Onaylanmıyor!

Apple Sitesinden Ödeme Onaylanmıyor!
Seda
22 Nisan 2023 10:38

Apple sitesinden dünden beridir sipariş vermeye çalışıyorum ama olmuyor. Sürekli 'yapmak istediğiniz ödeme için onay alınamadı' yazısı çıkıyor, ekranda! Dün bankayı, 2 kez aradım herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Kartımda yeterli bakiyede olmasına rağmen alışveriş yapamıyorum!

Nehir
Nehir

Nasıl düzeldi peki bende aynı sorunu yaşıyorum da

Akbank Axess Kredi Kartında Apple.com İşlemlerinin İzinsiz Kullanımı ve İade Talebi

Ayşegül
26 Ocak 18:19
akbank-axess-kredi-kartinda-applecom-islemlerinin-izinsiz-kullanimi-ve-iade-talebi-8.jpg
akbank-axess-kredi-kartinda-applecom-islemlerinin-izinsiz-kullanimi-ve-iade-talebi-7.jpg
akbank-axess-kredi-kartinda-applecom-islemlerinin-izinsiz-kullanimi-ve-iade-talebi-6.jpg
akbank-axess-kredi-kartinda-applecom-islemlerinin-izinsiz-kullanimi-ve-iade-talebi-5.jpg
akbank-axess-kredi-kartinda-applecom-islemlerinin-izinsiz-kullanimi-ve-iade-talebi-4.jpg
akbank-axess-kredi-kartinda-applecom-islemlerinin-izinsiz-kullanimi-ve-iade-talebi-3.jpg
akbank-axess-kredi-kartinda-applecom-islemlerinin-izinsiz-kullanimi-ve-iade-talebi-2.jpg
akbank-axess-kredi-kartinda-applecom-islemlerinin-izinsiz-kullanimi-ve-iade-talebi-1.jpg

Apple Bıll Cork Açıklamasıyla 649,99 TL İzinsiz Para Çekimi Yapıldı

Enes
02 Ocak 21:16
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Apple Bıll Cork İe Adı İle Ücret Çekildi

Kemal