Gülben sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 13:31

Apple markasından almış olduğum telefonun içinden çıkan şarj adaptörü ve kablosu patladı. Olay şu şekilde oldu:
Telefonumu şarja takmıştım, İçeriye yanık kokusu gelmeye başladı ve ardından bütün elektrikler kesildi. Karanlıkta gelen yanık kokusuyla birlikte nereden geldiğini anlamadığımız kokuyu bulmaya çalışmak o panik anında çok zordu.
Eve elektrikçi çağırıp kontrolleri yaptığında evdeki ve şebekedeki bütün sigortalar atmıştı ve Elektrikçi sorunun adaptörün patladığı için meydana geldiğini söyledi. Adaptörü kontrol ettiğimizde koku ve siyah tozlarla dolu olduğunu gördük ve fotoğrafladık.

Apple müşteri hizmetleriyle görüştüm ve olayı anlattım. Resimleri istediler ve analiz ekibi resimleri değerlendirip sonucu aktaracaklarını söylediler. Ertesi gün aradıklarında şarj aletinin original olmadığını sorumluluk kabul etmediklerini ilettiler ama şarj aleti Apple telefonun içinden çıkan ürün idi.

Böyle bir olası Can ve mal kayıplarının oluşabileceği bir olayda Apple gibi bir firmanın original değil diyerek işin içinden çıkmaya çalışması kabul edilebilir değildir.

Ekte benim için açılmış olan olay numarası ve fotoğrafları bulabilirsiniz.
Apple : 102388750743

12 Eylül 2024 11:40

Tarafıma hiçbir şekilde geri dönüş yapılmıyor, telefonda konuştuğumuz ve konu sonucunu mail bile atmıyorlar elimizde sonuca ilişkin belge bile yok. Sadece telefonla konuşup yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar. Apple Türkiye'nin bu konuda yetersiz kaldığını düşünüyorum.

04 Ekim 2024 13:37

Şikayetimiz ile ilgili Apple dan tarafımıza herhangi bir dönüş sağlanmamıştır. Acil çözümünüzü beklemekteyiz

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
07 Haziran 2024 19:36
Apple Yanan Kablo Sorunu
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Apple Garantili Cihazı Kullanıcı Hatası Dediler

Yüksel
14 Haziran 2024 19:11
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Paykom Bilgisayar A. Ş. Apple Çok Kötü İşçilik!

Emre
07 Mart 2024 18:36
Giray sonuçtan hiç memnun değil

Macbook Şarj Aletinin Ani Yanması Güvenlik Endişesi Yarattı

Giray
21 Ağustos 2025 15:08
Macbook Şarj Aletinin Ani Yanması Güvenlik Endişesi Yarattı
Kasım sonuçtan hiç memnun değil

Apple  Kullanılmamış Macbook'un Pili Bitti, Kimse Sorumluluk Almadı!

Kasım
09 Ekim 2025 11:35