Kutsal sonuçtan çok memnun

Apple App Store Ödeme Sorunu Ve Erişim Engeli

07 Mart 2024 09:45
Kutsal'ın Teşekkür Mesajı
“Problem çözüldüğü için teşekkürler”

Apple, beni App Store'da bir oyun ödemesi gerçekleştirmem için kilitledi. 'White Out Survival' için hizmet almadığım halde, oyun sunucularına yazdığımda 'hata görmedik' diyorlar. Ancak hizmeti almadım ve sonradan her şeyi iptal ettiler. Şimdi de Apple'den hiçbir uygulamayı güncelleyemiyorum. Durumu defalarca Apple'a anlattım ancak müşteri hizmetleri, kanunlar gereği bir çözüm sunmuyor. Ödemeyi gerçekleştirmek istemiyorum çünkü hizmeti almadım. Şu an hiçbir içerik indiremiyorum ve Apple'dan hiçbir işlem yapamıyorum. Ödeme yöntemlerinde 1499 TL borç gözüküyor ve bu borç yüzünden her şey kilitli. Sanırım Android'e geçmem gerekecek çünkü Apple bu soruna bir çözüm üretmiyor. 50 defa aramama rağmen mağdur benim.

08 Mart 2024 17:16

Artık bankama giremiyorum çünkü ona sa güncelleme gelmiş, lütfen Apple buna çözüm bilim yoksa telefonu sarıp androide geçeceğim çünkü bankama bile giremiyorum lütfen bir çözüm bulun artık ya bulun bu ne demek almadım hizmeti de ödemem si…. Oyununda yeter artık ya lütfen bunu çözer misiniz ya da beni arayın!

19 Ocak 2025 19:03

Problem çözüldüğü için teşekkürler

Yağmur
Yağmur

Nasıl çözdünüz

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Apple Uygulama İçi Satın Alma Sorunu!

Burak
27 Eylül 2023 23:29
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Eren
04 Mayıs 2024 13:55