Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Amazon'dan Monitör Değişimi Sorunu

Veysel
09 Kasım 2024 16:53

Amazon Alışveriş sitesinden, şirketimize her birinden ikişer adet almış olduğumuz MSI marka masaüstü bilgisayar kasası, monitörü, klavyesi gibi ürünlerden birinin monitörü, garanti kapsamında piksel hatası yüzünden görüntüde çizgiler çıkınca servise gönderildi. Servis gerekli incelemeyi yaptıktan sonra monitörün değişmesi yönünde (yenisinin gönderilmesi) karar verdi. Belgeleri Amazon'un mail adresine atmama rağmen 4 aydır 'stoklarımızda yok' bahanesiyle ürünümü göndermiyorlar. MSI Türkiye distribütörü Penta yetkilileriyle görüştüğümde, 'o belgelerle bizden mail aracılığıyla monitörün yenisini isteyebilirler ve size gönderebilirler' dediler. Fakat Amazon firması, ürünümü isteyip bana göndermiyor. En az 10 defa yazışarak, 10 kez de telefonla Amazon müşteri temsilcileriyle görüşmeme rağmen ürünümü göndermiyorlar. Mağdurum. Bir bilgisayarı şu an işyerinde kullanamıyorum ve bu ekonomik dargeçitte gidip yeni bir monitör de alamıyorum. Alsam, yarın garantideki ürünümü gönderirlerse elimde fazla olacak, bana da yazık.

amazondan-monitor-degisimi-sorunu-1.pdf

Emre sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2025 15:48
Arda sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 12:54
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Bahadır
04 Ağustos 2023 10:58
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
28 Ocak 2025 01:31
Amazon'da Stok Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çilesi
Amazon'da Stok Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çilesi
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oguzhan
10 Aralık 2023 22:08