Amazon.com İade Edilmeyen Tutar

Cihan
10 Ocak 2023 20:47

Amazon.com'dan 29 aralıkta kedim için 15 kg kuru mama satın aldım. 2 gün içerisinde İstanbul içi teslimat olacağı belirtiliyordu. 3. Gün sonunda ürünü gönderen firma aradı ve siparişin kargoda kaybolduğunu belirtti. Taşıyıcı firmayla iletişime geçtiğimde ise adıma herhangi bir gönderi yapılmadığını belirttiler. Siparişi iptal etmeme rağmen 2 haftadır param hesabıma yatırılmadı. Amazon müşteri hizmetlerinin bu konuda yardımcı olmaması beni şaşırttı. Aleni şekilde satıcı firmanın art niyetli ticaret anlayışına göz yumuluyor. Bu hafta içinde tutar hesabıma aktarılmaz ise Tüketici Mahkemesi'ne konuyu taşıyacağım.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
05 Eylül 16:48
Kullanılmış Ve Yırtık Ayakkabı Gönderimi Sonrası Maddi Kayıp Ve Mağduriyet
kullanilmis-ve-yirtik-ayakkabi-gonderimi-sonrasi-maddi-kayip-ve-magduriyet-6.pdf
kullanilmis-ve-yirtik-ayakkabi-gonderimi-sonrasi-maddi-kayip-ve-magduriyet-1.jpg
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Ürün, Yetersiz İade Süreci Ve Uzayan Mağduriyet: Amazon’dan Acil Çözüm Talebi

Serpil
25 Ağustos 19:06
1756156435599.img-4649.jpg
Arslan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Alınan Ürünün Zam Gerekçesiyle Gönderilmemesi Ve Mağduriyet

Arslan
17 Ekim 13:28
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Türkiye Ve Sachane Satıcısından İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet Ve Gecikme

Kübra
17 Eylül 19:20
amazon-turkiye-ve-sachane-saticisindan-iade-surecinde-yasanan-magduriyet-ve-gecikme-7.jpg
amazon-turkiye-ve-sachane-saticisindan-iade-surecinde-yasanan-magduriyet-ve-gecikme-3.jpg
amazon-turkiye-ve-sachane-saticisindan-iade-surecinde-yasanan-magduriyet-ve-gecikme-2.jpg
amazon-turkiye-ve-sachane-saticisindan-iade-surecinde-yasanan-magduriyet-ve-gecikme-1.jpg
Amazon Kategorileri