Enes sonuçtan çok memnun

18 Mayıs 2024 06:22
Enes'in Teşekkür Mesajı
“Marka isim olarak zaten köklü bir firmadır bu köklü firmaya da yakışan problemimizi en güzel şekilde çözmek oldu. Problemimiz çözülmüştür firmaya ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Alfemo şikayet var müşteri temsilcisi Nur hanımın nazik ve yardımsever olması beni çok mutlu etti. Gayet yapıcı bir yaklaşımla gereken bilgiyi ve alakayı gösterdi ve firma olarak bir özür niteliğinde hediye göndereceklerini belirtti. Bu bizi çok memnun etti. Alfemoya ve Nur hanıma çok teşekkür ederim.”

Yaklaşık bir buçuk yıl önce Eskişehir'deki Alfemo mağazasından aldığımız yatak odası takımının karyola ayağı, ürünün kalitesiz olmasından dolayı kırılmıştır. Müşteri hizmetleri ile 17 Nisan 2024 tarihinde iletişime geçilerek durum izah edilmiş ve 1783 numaralı servis talebi oluşturulmuştur. Ürünün garanti süresi hâlâ devam etmektedir. Bir yetkili ile WhatsApp üzerinden yapılan görüşme sonrasında, yetkili siparişin oluşturulduğunu belirterek konuşmayı sonlandırmıştır; ancak o tarihten bu yana ne bir geri dönüş yapılmış ne de herhangi bir bilgi verilmiştir. Kimseyle iletişime geçemiyorum. Ürünü kullanamaz durumdayız ve mağduriyetimiz büyüktür. Bu tanınmış firma, hâlâ bir çözüm sunmamıştır ve müşteri hizmetleri sadece talep oluşturmaktan başka bir işlem yapmamaktadır. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum.

20 Mayıs 2024 10:15 (Şikayetten 2 gün sonra)
22 Mayıs 2024 08:56

Değerli Müşterimiz, Ürünlerinizin servis sorunları giderilmiştir. ALFEMO markasına göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Mutlu günler dileriz, Saygılarımızla. ALFEMO MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Enes
Enes
01 Ağustos 2024 15:04

Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
06 Mart 2024 11:36

Hasan
19 Eylül 2025 15:54
Karyolada Sürekli Kırılma Ve Yetersiz Garanti Desteği
Numan sonuçtan hiç memnun değil

Alfemo Yatak Odası Takımında Sürekli Kırılan Kontrplak Sorunu

28 Mayıs 2024 17:37
Orhan sonuçtan çok memnun

Orhan
08 Mayıs 2024 22:05
"Problemimi bir şekilde hallettiler sıkıntı kalmadı. Teşekkürler..."
Alfemo Üretimi Bitti Diye Yanlış Ürünü Kabullenmemi Bekliyor.
Alfemo Üretimi Bitti Diye Yanlış Ürünü Kabullenmemi Bekliyor.