Aksa Gaz Karadeniz Sözleşmemi Fesih Etmiş!

Aksa Gaz Karadeniz Sözleşmemi Fesih Etmiş!
04 Haziran 2024 16:03

Aksa Gaz Karadeniz İşletmesi Rize Merkez adresinde oturduğum evimin doğalgaz bağlantısını, birkaç aydır evde olmadığımız ve doğalgaz kullanımımız olmadığı halde, çıkan faturanın da 143,66 TL olduğunu ve bu faturanın Cumhurbaşkanlığı düzenlemesi ile ödendiğini belirttiler. Muhtemelen 180 TL bir borç çıkartıp, 3 ay ödenmediği için doğalgazımı kesecekleri yerde sözleşmemizi feshetmişler! Yeniden abone olup yeniden abonelik ücreti talep ediyorlar. Şehir dışından evimize geldik ve mağdur olduk. Kendi kafalarına göre fesih etmeleri hiçbir mantığa sığmıyor. Acil olarak hatanın düzeltilmesini ve doğalgazımın açılmasını talep ediyorum. Borç varsa zaten ödenir, kullanıma tekrar açılır ama sözleşme feshetmek ne demek ya! Neden uğraştırıyorsunuz?

04 Haziran 2024 15:47

Aksa Gaz Karadeniz İşletmesi Rize Merkez adresinde oturduğum evimin doğalgaz bağlantısını, birkaç aydır evde olmadığımız ve doğalgaz kullanımımız olmadığı halde, 143,66 TL olan faturanın Cumhurbaşkanlığı düzenlemesi ile ödendiğinden muhtemelen 180 TL bir borç çıkarıp 3 ay ödenmediği için doğalgazımı kesecekleri yerde sözleşmemizi feshetmişler! Yeniden abone olup yeniden abonelik ücreti talep ediyorlar. Şehir dışından evimize geldik ve mağdur olduk. Kendi kafalarına göre feshetmeleri hiçbir mantığa sığmıyor. Acil olarak hatanın düzeltilmesini ve doğalgazımın açılmasını talep ediyorum. Borç varsa zaten ödenir, kullanıma tekrar açılır ama sözleşme feshetmek ne demek ya! Neden uğraştırıyorsunuz?

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 11:33

25 Haziran 2024 13:45
Seyhan sonuçtan çok memnun

09 Kasım 2024 14:20
"Markanın müşteri temsilcisi sayesinde, doğalgaz açıldı, çok ilgiliydi çok teşekkür ederim."
Aksa Gaz Abonelik Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Kötü Müşteri Hizmetleri Deneyimi

17 Ekim 2023 19:31

27 Şubat 2025 20:45