Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Dilek sonuçtan memnun değil

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Ekonomik Destek

Dilek 08 Haziran 2022 19:44

3 haftadır sed yardımı sistemsel hata veriyor diyor. Yardımım kesildiği anlamında mı geliyor. Bu kadar uzun sürmesi saçma değil mi ne zaman yatar haziran ödemesi tahminen geçen mart 12'de yatmıştı.

19 Haziran 2022 00:46

Arkadaşlar bir şey sorucam 3 aydan sonra denetime gelen memurlar evde bulamazsa ne gibi bir sorun olabilir malum yedi yirmidört saat evde gelecekler diye bekleyemezsin ki ne zaman hangi saatte geleceklerini bilmiyorsun evde bulamazlarsa olumsuz cevap ol

17 Haziran 2022 23:06

Sed için kontrole gelen memurlar 3 aylık süreçte evde olmadığımız, durumlarda ne gibi beyanda bulunuyorlar yardımım kesilmesi için bir sebep oluşturrumu gerçi 7/ 24 evde kimseyi bekleyemeyiz böyle sorun yasayan var mı bilgi verir misiniz bazen vermeme

Dilek14 Haziran 2022 00:11

İki ay düzenli aldım Nisan ve mayıs ayı 6 ayda bir olsa iki kere alamazdım diye düşünüyorum

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı E-Devlet Sosyal Yardım

E-devlet üzerinden başvurduğum sosyal yardım talebim onaylandı. Teslim edilebilir olarak gözüktü 1 gün önce fakat Bugün tekrar e-devlet e girip sorguladığımda teslim edildi, tamamlandı olarak gözüküyor. 2 başvurumda aynı teslim edildi diyor 1 gün arayla.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Öğrenci Maaşı Alamıyorum

Benim adıma çıkmıyor 7 aileyiz bir gelirimiz yok eşimin adında tarla araba var ama bizim değil mal bölüşülmediği için faydalanamıyoruz bu yüzden mahrumuz çok da ihtiyacım var nasıl yardımcı olun lütfen o kadar yardımlar var hiçbirini alamadım herkes alıyor

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Abimin Engelli Maaşı Kesilmesi

Benim 49 yaşında %51 zihinsel engelli raporlu abim var her ay aldığı engelli maaşını fon kesmiş bulunmakta benim ailemle bir alakam yok kazancım kendime üzerime bulunan mal varlığı engel olduğu tespit edilmiş. İkametim ayrı yaşamım ayrı abim bu yasa kadar çalışmamış ve bu yaşta da çalışacak durumu ...

92 Yorum

Betül

Arkadaşlar bugün parası yatan var mı

Onaylandıktan 1 ay sonra yatmıştı bana büyük ihtimal temmuz ayında yatar size

Taner

Betül hanım benim onaylanmış ama ne para var ne de arayan soran eve bakmayada gelmediler bilmiyorum süreç nasıl işliyor anlatan kimsede yok e devletten başvuru yaptım ben (İstanbul)

Benim

İstanbul ödeme almayan arkadaşlar bankaya gidin yanlış hesaplara aktarım olmuş ben gittim düzelttim aldım ödemeyi

Ersin

Evet Betül hanım bizde bekliyoruz maalesef

Betül

Arkadaşlar yatmayan var mı ya niye yatmadı bu para anlam veremedim herkes dün yattı yazmış bize neden yazmadı yatmayanlar söyleyebilirim tek olmadığımı anlarım en azından

Ramazan
Ramazan

Nasıl yani bana yatmadı halen

Betül

Ben Trabzon hala yatmadı benimdemi yanlış oldu acaba

Yusuf
Yusuf

Sistemsel hata 2 aydır sabit

Betül

Trabzon'da yatan var mı arkadaşlar

Fatma

Ben Adana'dan hesabıma yatmamıştı sabah gittim şubemiz değişmiş mobil bankacılıktan o yüzden göremedim bakiyemi yatmayan arkadaşlar sizde araştırın isterseniz aklımıza Gelmeyen işler geliyor başımıza

Onaylandıktan 1 ay sonra yatmıştı bana

Taner

Başvuru olumlu sonuçlandıktan kaç ay sonra aldınız arkadaşlar benim 10 gün önce olumlu sonuçlandı bu ay alabilir miyim bilgi verirseniz sevinirim

Fatma

Adana'da Sed Ödemesi Yatmayan Var mı?

Betül

Arayıp sordum bugün ya da yarın yatar dediler yarın 16.00 a kadar yatmazsa bizi arayın dediler

Evren
Evren

Mersin yattı arkadaşlar içiniz rahat olsun her il yatar sırayla zam temmuzda yapılacak bu ay zam yok

Tarçınlı
Tarçınlı

Ankara yattı yarım saat önce

Yaren

Banada yatmadı

Benimde yatmamış

Gökyüzü
Gökyüzü

Benimde yatmamış yatmamış olan var mi

Ben baktım yatmamış

Burdur yattı simdi

Rüzgar

Zehra hanım yattı mı hesabınıza

Zehra
Zehra

Bende Burdur ilçesindeyim ama hesapta bir şey yok...

Ersin

Tekirdağ da yatan var mı

Sevda
Sevda

Arkadaşlar İstanbul sed yattı

Hangi ilçe acaba ben İstanbul yatmadı henüz Fatih semti

İstanbul'un neresi benimkide yatmamışda

Baktım yatmamış

Kocaeli yatta arkadaşlar

Gülperi

Sed ödemesi yatmaya başladı benimki az önce yattı yalnız bu sefer ödeme Ankara'dan yapıldı Adıyaman ili için ödeme yapıldı

Gülperi

Temmuzda zamlı olacak bu ay normal yattı

Yonca

Çok teşekkür ederim zamlı yattı deniliyordu ama aynı demek ki temmuz ayında olur büyük ihtimal temmuzda yapılmıştı ilk zamda

Yonca hanım ben 1118 TL alıyorum aynı zam yok

Yonca

Merhaba zamlımı yattı acaba öğrenebilir miyim

Hatice

Her ay duzelli olarak alırsın. Bende marttan beri alıyorum her ay. Günleri farklı oluyor sadece. Oda Ziraat Bankası'nın ihmalkarligindan. Bu ay 9 unda bankaya yattı devlet tarafından paralarimiz. Banka kullanıyor

Leyla

Ben sed yardımı alıyorum ama bitmesine bir ay kaldı tekrar aradım evrak istediler götürdüm ama konuştuğum adam zoraki cevap veriyordu eve falan gelir demediler tekrar başvuru yapan var mı süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilir işiniz lütfen

Gülşah

Eve gelirler muhakkak benim bitmesine 11 ay var gene geldiler ögrenci belgesi istediler yetmedi şimdi çocuğu getir dediler okuldayken gelmişlerdi ama bugün benim hala yatmamış. Uykum kaçtı resmen

Taner

E-Devlet'ten başvuru yapanlardan damı evrak istiyorlar siz nereden başvuru yaptınız benim onaylanmış ama arayan olmadı

Erva
Erva

Ne hakla tersler gibi bakıp isteksiz konuşabiliyorlar arkadaşlar lütfen bu davranışı hissettiğiniz an insanca bir sorun mu var diye ısrarla sorun kimsenin kimseyi terslemeye hakkı yok. Bende aynı durumdayım kimse isteyerek bu duruma düşmedi. Herkes hakkını almak zorunda, onlar sadece görevli birer çalışan başvurumuzu almak zorundalar. Kendinizi savunun, her şey çocuklarımız için.

Leyla

Benim ilk görüştüğüm çok anlayışlı biriydi maalesef bu adam yüzüme bile bakmadı tersler gibi davrandı hayırlısı bakalım inşallah devam eder

Cansu

Orduda sed yardımı yatan var mı acaba

Orduda yattı

Nesrin
Nesrin

Maalesef cuma günü yatacakmış

Gülçin
Gülçin

Hatay da yatmadı, genel bir sorun diye düşünüyorum.

Medine
Medine

Bende sed yardımı alıyorum hala yatmadı çok gecikti herhangi bir sorun olmasından korkuyorum iptal edilmiş olabilir mi E-Devlet'ten de hata veriyor kontrol edemiyorum

Sibel

Ya bir şey sorucam ama bu yardımı almak için eve gelip bakiyolarmis neye bakıyorlar acaba ya da eve gelip ne soruyorlar

1 saat önce sosyal hizmetleri aradım cuma günü yaticakmis

Dilek

Aynen bende acaba kesildimi diyorum kendim için ama kimseye yatmadı galiba Maraş'a yatan var mı arkadaşlar ses verin bir de ben zaten 1670 alıyordum zamlımı alacam yani

Betül

Hiç kimseye yatmadı daha hesaplara geçmedi banada her ayın en geç 13 ünde yatardı hala yatmadı galiba cuma günü yatacakmış birkaç arkadaş gidip sormuş öyle söylemişler

Sultan
Sultan

Bence buraya boşuna yazıyoruz Kale aldıkları yok şu an da halen daha aynı burda son gün 15 i şehir şehir değişiyor e devletin düzeleceği zaten yok Ziraat bank uygulaması indirin bence kurun oradan kontrol edin yüklemeyenler için diyorum.

Meltem

İstanbul evet da daha yatmadı aslında hep birlik olup CİMER'e yazmak lazım neden bankanın bu kadar beklettiğini

Ben de sosyal hizmetler Sakarya il müdürlüğün den cuma günü yatırılacağı bilgisi ni aldım

Kaan
Kaan

Simdi sosyal hizmetlerden geldim cuma günü paralar hesaplarda olacakmış

Hulya
Hulya

15 ile 17 si arası yatacakmış arkadaşlar ben aradım öğrendim bundan sonra hep bu tarihlerde yatacakmış yeni yönetmelik o şekildeymiş Samsun'dan yazıyorum

Sibel

Ya bir şey sorucam bu destek için eve gelip bakiyolarmis ne için geliyorlar neye bakıyorlar acaba

Hatice

Arkadaşlar sed ödemeleri her ayin 9 u bankaya yatıyor. Ziraat Bankası o kadar ilgisizki parayı kullanıp istediği zaman hesaplqra geçiyor

Betül

Heryerdemi o tarihte yatacakmış çok merek ediyorum bu ay parayı alan var mı bence yok olsa yazarlardı

Betül

Bende aradım bana öyle bir şey söylemediler

Dilek

Yatan olursa bana yazabilir mi

Adana'da Hesabına Yatmayan Var mı

İstanbul yattı

Özge
Özge

Adana'da hala yatmadı bekliyoruz

Halen yatmamış 🥺

Yatan var mı acaba

Betül

Kimseye yatmadı galiba ilk defa böyle oluyor

Dilek

Ben düzenli olarak 2 ay aldım 1 670 küsur falan devamı olur inşallah 6 aylık dedikleri neymiş anlamadım 6 aydan 6 ayamı veriyorlar

Peri
Peri

Bende eşimden ayrıldım 4 çocuğum var sigortam yok bana bağladılar bu ay banada yatmadı herkese yatmamış büyük ihtimal le yarın yatacak

Celal
Celal

Sen süreli bağlanmışsın sorun yok 6 aylık denilen şey yılda iki defa olandır

Dilek

Peki alan var mı sed ödemesi yatmış mı hesabınıza

Sibel

Ya bir şey sorucam ama bu yardım da eve geliyolarmis eve gelip ne yapıyorlar neye bakıyorlar acaba

Betül

Arkadaşlar parası yatmayan var mı benim hala yatmadı

Kader
Kader

20 dakika önce yattı

Serdar
Serdar

İstanbul halen yatmadı

Taner

Arkadaşlar ben e devletten başvuru yaptım. Ne eve gelip bakan oldu ne de aradılar ama edevletden olumlu olarak kabul edilmiş olarak görünüyor. Sizde de eve bakmadan onaylanan oldu mu

Ceylin

Cuma günü bankaya ödeme yapıldı banka da faizini alır bu cuma ancak yatırır🤬

Taner

Dilek hanım ben geçen ay başvuru yaptım olumlu olarak değerlendirilmiş ödeme yapılırsa Ziraat Bankası namı PTT yemi yatıyor acaba. Bir de sürelimi yoksa bir aylikmi e devlette yazmıyor nereden öğrene biliriz.

Bizim de halen yatmadı Kocaeli

Seren
Seren

Su an hala yok. 15ine kadar yatar dediler gece bir buçuğa kadar yatmazsa bugün de yalan oldu demektir. İstanbul

Enrah
Enrah

Peki sed ödemesi hangi bankaya yatırılıyor ve hangi gün yayı

Gümüşhane de yattı şükür 🤗

Trabzon yatmadı hala yaş

Betül

Ne kadar yattı bize hala yatmadı

Rüzgar

Burdur yattı şimdi çok şükür

Bilge
Bilge

Konya da yatmadı yatan olursa yazdın haber verin nite yatmıyor ya rabbim yardım etsin bizlere

Kübra

Sed odemesni aylık ya da geçici olarak almanıza bağlı. Her ay alanda var 6 ayda bir alanda

Kübra

Ziraat Bankası hesabı. 15-20 arasında ödeme yapılıyor.