Ahunur sonuçtan hiç memnun değil

Adobe Keyfi Üyelik İptali

Adobe Keyfi Üyelik İptali
Ahunur
13 Nisan 2024 02:38

Adobe sitesinden 12 Mart 2024'te Yıllık Creative Cloud Tüm Uygulamalar 100 GB aboneliğini edindim. Creative Cloud'da planım gözükmeyince bir şeylerin ters gittiğini anladım. E-postamı kontrol ettim ve E-postada 'Sayın... Uzmanlarımızın Creative Cloud Tüm Uygulamalar 100 GB aboneliğinizle ilgili düzensiz davranış tespit ettiğini bildirmek için size ulaşıyoruz. Bu nedenle aboneliğiniz iptal edildi ve aboneliğiniz kapsamındaki Adobe uygulamalarına ve hizmetlerine artık erişemeyeceksiniz. Daha fazla bilgi için lütfen 00800-4488-23640 numaralı telefondan özel müşteri desteği hattımızla iletişime geçin.' denilmekte. Müşteri hizmetlerine ulaştığımda ise aynı şeyi tekrar edip 3-5 gün içinde döneceklerini söylediler. Türkiye'de bir muhatabımızın olmaması gerçekten çok can sıkıcı. Bir an önce mağduriyetin giderilmesi gerekiyor.

profile profile profile

Berke sonuçtan hiç memnun değil

Adobe 2 Kere Hesabımı Sebepsiz Yere Kapattı, Para İadesi Yapmadı

Berke
27 Nisan 2024 15:46
Mehmet sonuçtan çok memnun

Adobe Mağdur Edici Üyelik İptali!

13 Nisan 2024 15:52
"Adobe üyeliğimi tekrar aktifleştirdi. Hediye olarak 1 ay ücretsiz kullanım verdi. Kısa bir süre mağduriyet yaşadım. Fakat sorunu çözdüler. Yetkili kişilere teşekkür ederim."
Adobe Mağdur Edici Üyelik İptali!
adobe-magdur-edici-uyelik-iptali-2.pdf

Serhan