Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

A101; Kütahya-Zafertepe Şubeniz (0659) Bakkal Dükkanı Mı?

A101; Kütahya-Zafertepe Şubeniz (0659) Bakkal Dükkanı Mı?
Yaşar
18 Mart 2024 21:33

A101 Kütahya-Zafertepe Şubenizde (0659) yaşadığım sorunları sizlerle paylaşmak istiyorum. Kütahya – Merkez / Zafertepe Mahallesi'nde 12 yıldır ikamet ediyorum ve mağaza kodu 0659 olan şubenizde alışveriş yapıyorum. Mağazanızda çok sayıda müdür ve personel değişikliği gözlemledim. Ancak mevcut çalışanlarınızla ilgili üç önemli sorun yaşadım. İlk olarak, bir kasiyerin sıra bekleyen müşteriler varken başka bir müşteriye kart formu doldurması için kasayı kapatması ve bu durumun neredeyse müşteriler arasında anlaşmazlığa yol açması sorun olmuştur. İkinci olarak, 12 Mart 2024 tarihinde saat 20:10 sularında, kasada beklerken iki bayan kasiyerin arka tarafta bir erkekle şaka yaparak zaman geçirdiklerine ve çağrıldıklarında ise ilgisiz bir tutum sergilediklerine şahit oldum. Üçüncü olarak, 17 Mart 2024 Pazar günü yoğun kasa kuyruğunda, rahatsız olduğunu belirten ve yardım çağrısında bulunmayan bir kasiyerin tutumu karşısında hayal kırıklığı yaşadım. Ayrıca, alışveriş sonrasında 10 TL ve üzeri ürünlerin hatırlatılmasının seçici bir şekilde yapılması ve kapanış saatinden önce mağazanın kapatılması gibi konular da dahil olmak üzere, mağazanızın genel müşteri hizmetleri konusunda iyileştirmeler yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bölge sorumlunuz M***** Bey ile yaşadığım sorunları paylaştım ancak herhangi bir iyileştirme gözlemlemedim. Bu şikayetimden sonra yetkili ve işini bilen bir idareci tarafından dönüş yapılmasını bekliyorum. Amacım, çalışanların ekmek parası kazandığı işe saygı duyulmasını ve müşterilere gereken saygının gösterilmesini sağlamaktır. Şubelerinizden yaptığım alışverişlerde daha dikkatli ve özenli bir hizmet bekliyorum.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

A101 Esenler Şubesinde Hijyen Eksikliği Ve Personel İlgisizliği Mağduriyet Yaratıyor

Burak
07 Ekim 2025 20:36
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
31 Ekim 2024 17:52

Kasiyerin Hatalı Ürün Geçirmesi Ve Kaba Davranışı Sonrası Güven Kaybı

Ahmet
15 Eylül 2025 18:41
Kasiyerin Hatalı Ürün Geçirmesi Ve Kaba Davranışı Sonrası Güven Kaybı
Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Nagihan
20 Aralık 2023 20:13