A101 Esenyalı Pir Sultan Mağazası Çalışanı Hakaret Etti!

Turan
14 Haziran 2024 10:08

14.06.2024 tarihinde Pendik Ahmet Yesevi Mahallesi Pir Sultan Esenyalı şubenize sabah saat 9 gibi 8 buçuk yaşındaki oğlumu bir tane ekmek alması için gönderdim. Ekmek geldi ki bildiğiniz taş, abartmıyorum, taşlaşmış; vursanız bir yeri kırar. Zaten kepek ekmek, ben çocuk yanlış aldı zannettim ama dedi ki: 'Abla bana dedi ki paran 8 buçuk lira, alttaki ekmeğe yetiyor, onu al.' Evde bebeğimi bırakıp gitmek zorunda kaldım. İki bayan arkadaş, biri kapalı ki çok terbiyesizdi, karşıma çıktılar. 'Niye çocuğa ona paran yetiyor, onu al dediniz? ' dedim. 'Utanmıyor musunuz bu ürünü verirken? ' diye anlattım. 'Yok, çocuğunu gönderme o zaman, yanlış aldıysa bizi ilgilendirmez, yok zaten ekmek gelmedi' falan tarzında sert bir konuşmaya girişince ben de sert cevap verdim. Ciddi bir tartışma yaşadık fakat ben sonuçta müşteriyim ve bana kapalı bayan ağzına geleni söyledi. Geri ile başlayan hakaret yazı izin vermiyor yazmama. Ne kafamın basmadığı kaldı, ne mallığım kaldı. Hayatımda böyle bir tartışma yaşamadım ve ilk defa birini ve bir kurumu şikayet ediyorum. Bir ekmek için ve mağazada sorumlu yok, olsa açıklama yapacak biri olacak.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
11 Haziran 2024 11:52
Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

A101 Hakaret Ve Saygısızca Davranış

Hakkı