Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 16:09

Zenhotels'den Alanya Cleopatra City Otel için 2 kişi 3 gece rezervasyon yaptırdım. Ödemesini de anında yaptım. Sonra otele geldiğimizde adımıza rezervasyonunuz yok denildi, giremedik ve dışarıda kaldık. Otel sahibi, 'Bizlik bir durum yok, boş odamız da yok' dediler ve almadılar. Zenhotels ile iletişim kuramadım. Doğru dürüst uygulama üzerinden çeviri ile yazışma yapıyorum sadece ama sorunumu çözmediler hiçbir şekilde. Ben başka otelde kalıyorum. Artık sadece paramın iadesini istiyorum. Onu da yapmıyorlar. Bir türlü.

18 Haziran 2024 19:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba! Rezervasyon yaparken herhangi bir sorunla karşılaştığınız için çok üzgünüz. Şu anda bu sorunu hızlı bir şekilde çözmek için otelle iletişime geçiyoruz.

18 Haziran 2024 22:05

Otel bizlik bir durum yok diyor itiraz ediyor ben sizden para iademi bekliyorum hemen

28 Haziran 2024 17:16

Geri ödeme yapabilmek için bir faturaya ihtiyacımız var. Size bu belgeyi talep eden postaneye bir mektup gönderdik. Lütfen faturayı iade e-postasıyla bize gönderin. Teşekkür ederiz!

28 Haziran 2024 17:19

Ben burada otele alınmadığım için başka bir otelde kaldım extra para vererek ve oradan fatura fiş vb. Bir şey almadım kardeşim defalarca ilettim size bunu isteyeceğinizi tahmin edemezdim sonuçta. Başka otelde kalmak yerine evime geri dönebilirdim sonuçta fatura istemeye hakkınız yok şu an.

02 Temmuz 2024 11:38
02 Temmuz 2024 11:51

Aradım görüştüm fakat vermiyorlar çok saçma bir durumun içine düştük dediğim gibi başka otelde kalmak yerine evime dönebilirdim

16 Ağustos 2024 01:30
Ersan sonucu yetersiz buldu