Zen Pırlanta'dan Aldığım Alyansın Ölçüsünü Değiştirmiyor.

15 Mart 2024 15:50

Ölçü değişimi olmadığını satış sırasında belirtmediler. Ölçü denerken büyük olsun dendi beni yanlış yönlendirdiler. Şimdi aldığım alyansı takmak istemiyorum elimden düşüyor. Dışarıdan herhangi bir kuyumcudan aldığım yüzüğün de ölçüsü olmadığında arkadaşlarım 5 kez değiştirmişti bir sorun olmuyor. Sorduğumda bana cevap olarak kişiye özel üretiyoruz diyorlar. Ama biz içine bir şey yazdırmadık veya özel buçuklu bir ölçü yaptırmadık sistemde seçenek olarak sunulan bir şey kişiye özel olamaz başka bir kişinin parmağına da bu ölçüyü seçenek olarak sunuyor iseniz neresi bana özgü oldu bu alyansın ben onu anlamadım? Mağazada beni yönlendiren arkadaşın suçu yüzünden deneme sürecinde yüzüğümden soğudum markadan da soğudum her şeyi bu mağazadan almıştım ama şu anda basit bir işlem için bile uğraşıp duruyoruz. Değişim talep ediyorum. Yapmıyorsanız da bir hafta içinde Tüketici Hakları'na şikayet edip hukuksal olarak iadesini isteyeceğim. Değişim yapmıyorsanız iadesini şu anki fiyatından almak zorundasınız.

18 Mart 2024 13:59 (Şikayetten 2 gün sonra)

Gizem
Gizem

Zen pırlantadan 2 yıl öncesinde baget yüzük aldım ancak oradaki hanımefendi istediğiniz zaman yüzük ölçüsünü değiştirebilirsiniz demişti üstüne basa basa sordum ömür boyumu bu şekilde evet gebelik olur kilo alırsınız verirsiniz ölçüye göre yeniden yapılır ve ücretsiz demişti hatta bunu sorarak almıştım ürünümde hata mevcut bagetin çevresinde ölçü problemi var 14 gün içerisinde fark etmedim çünkü yüzük o zaman nişanlımdaydı. Ve sonrasında tayinim oldu diye gittim gebelik oldu 2 yıl içerisinde çocuklarım olunca zene gidemedim ve bana verilen bilgiye istinaden sonradan değişirim dedim. Ancak gittim Ceylan Karavil Zen e oradaki beyefendi 3500 TL'ye değişiriz dedi kesinlikle bu durumu kabul etmiyorum sonra yüzüğü başka bir yüzükle değişelim dedim 30 40 bin olan yüzüğü 10 bin tl değerinde bir ürünle değişebilirmiş şikayet edeceğim sizi gerekirse mağazanın önünde oturup her gelen müşteriye yaptığınızı anlatacağım ürünümde kusur var diyorum yüzüğe bakmadı bile benim önüme attı saygısız, tarafıma dönüş yapın!

Kezban sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Yanlış Alınan Alyans Ölçüsü Ve Değişim Asla Yapılmaması!

23 Ekim 2023 23:34
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 13:45

26 Mart 2025 13:40