Zen Pırlanta Değer Kaybetmiyor Aldatmacası

25 Eylül 2023 17:11

Zen Pırlanta'nın tek taş yüzük alırken belirttiği 'yüzüğünüzü ilerleyen günlerde değişeceğiniz zaman değer kaybetmiyor' ifadesi tamamen yalan ve yanlış ifadeden ibaret! Günümüz ekonomik koşulları zaten malumunuz, bizler de tercih etmiyoruz ancak firmalar ve şahıslar olarak dolara bağlı yaşam sürüyoruz. 2 seneden fazla zaman önce Forevermark damla kesim olarak aldığımız tek taş yüzüğü değiştirmek istediğimizde 2 sene önce aldığımız rakamın yalnızca 1000 TL fazlasına değiştiririz deniyor (!)

Şöyle ki;

2 seneyi geçen ürünlerde güncel fiyat bilgisi talep ettiklerini belirttiler. 7.000 TL'ye aldığımız yüzüğün 2 sene sonraki istenen güncel fiyatı 8.000 TL. Gerçekten çok komik (!)

1 Ocak 2021 dolar: 7,43 TL ---; Yüzüğün değeri yaklaşık 1000 dolar
1 Ocak 2023 dolar: 18,75 ---; belirtilen değer (8000 TL) --- Yüzüğün değeri yaklaşık 425 dolar

Bu durumu açıkladığımda bana verilen savunma 'yüzüğü TL ile aldınız' ve 'yüzüğünüz değer kaybetmedi'. Ben de söylüyorum madem değer kaybetmedi aynı fiyattan 8000 TL olarak bugün bana aynı yüzüğü satın ben nakit alayım. (16.000 TL bugün yaklaşık değeri)

Yarı fiyatına düşürdüğünüz ürün gerçekten değer kaybetmedi, çok sağ olun Zen Pırlanta

profile profile profile

Özdemir sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 00:33
Zen Pırlanta'da Değer Kaybı Şoku
Fatime sonuçtan hiç memnun değil

Değişim İçin Eski Yüzüğe Düşük Değer Biçilmesi Hayal Kırıklığı Yarattı

10 Mayıs 2025 17:00
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta'da Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar

31 Ağustos 2024 17:23