Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 23:41

Merhaba,
03.02.2023 tarihinde Arnavutluk Tiran'da erkek arkadaşım bana evlilik teklif etti. Severek takacağım bir yüzük olmasını istediği için benim seçmemi istedi ve oradaki Zen şubesine gittik. Seçtiğim yüzük parmağıma bol geldi ama satıcı daraltabileceğini ve bu işlemin 2 gün süreceğini söyledi. O gece dönüş biletimiz olduğu için Türkiye'deki Zen şubelerinde de bu işlemi ücretsiz olarak yapabileceğimizi söylediler. Bu sebeple yüzüğü aldık ve ben Adana Optimum AVM'deki Zen şubesine gittim ve sonra olan oldu. Faturamız ve sertifikamız olmasına rağmen görevli bayan ürünün Zen marka olmadığını söyledi. Hatta sözlümün başka marka alıp, onu Zen kutusuna koyup bana Zen yüzüğü diye vermiş olabileceği gibi saçma sapan haddi aşan ifadelerde bulundu. Neyse ki yüzüğü beraber almıştık. Benim tepki vermem ve olayı detaylı anlatmam üzerine Tiran'da ki Zen pırlantanın bizi kandırmış olabileceğini söyledi. Şu an ne yapacağımı bilemedim ve buraya yazmaya karar verdim. Umarım Zen Pırlanta adına yakışır şekilde konuyu değerlendirir ve bir çözüm bulur. İyi günler dilerim.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yüzük Teslimatı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

24 Ekim 2024 15:26
Yanlış Yüzük Teslimatı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Yanlış Alınan Alyans Ölçüsü Ve Değişim Yapılmaması

26 Kasım 2023 20:48
Ahmet sonucu yetersiz buldu

Zen Pırlanta Hatalı Yüzük Ölçüsü Aldı Düzeltmek İçin 2850 TL İstiyor

13 Kasım 2023 17:39
Mert sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 15:23