Zeynep sonucu yetersiz buldu

Yves Rocher Ankara 7. Cadde

14 Eylül 2024 13:14

Bahçelievler 7. Cadde Ankara'da 3 al 2 öde kampanyası olduğunu belirttiler, 2 BB krem 1 ruj aldım. Ayrıca numaram değiştiği için hoş geldin indirimi olarak %10 indirimim de vardı. Acelem olduğu için fişe bakmamıştım, çıktıktan sonra ne 3 al 2 ödenin ne de %10 indirimin uygulanmadığını fark ettim. Gidip sorduğumda ten ürünü olduğu için makyaj ürünü olarak geçmediğini söylediler. Ki üç kere sormuştum. İade istediğimi belirttim çünkü düpedüz bu şekilde fazladan para almaları hoşuma gitmedi. İade yaklaşık 20 dakika sürdü, kimse ne yaptığını bilmiyor zaten. Poşette başka eşyalarım da olduğu için ürünleri çıkartıp masaya koydum. Testerları da verin dediler, sanki tester almak için almışım da iade ediyorum gibi. Hepsini çıkartın yalnız diyor bir de, kusura bakmayın ama kimse bir tane kağıt testera muhtaç değil. Her şey oldu, bitti. Belirttiğim gibi poşette kendi eşyalarım olduğu için poşete kadar isteyecekleri aklıma gelmemişti. Çalışan döndü dedi ki "poşeti de almam gerekiyor" pardon da zaten kendi hatanız yüzünden yarım saattir uğraşmışım, bir de dalga geçer gibi poşetin derdine mi düştünüz acaba? Kaldı ki bana iki testerın lafını yapan hanımefendi hemen yandaki müşteriye gözümün içine baka baka iki farklı tam boy ürün verdi. Müşteriye göre davranıyorsunuz sanırım, halbuki harcama tutarımız aynıydı :) Yıllardır severek kullandığımız bir markaydı, böyle basit hesaplar yapan ve tavırlı çalışanlar ile gerçekten kendini düşürüyor. Sonuç olarak beni dolandıramadıkları için ilk kayıtta zaten vermeleri gereken testerları kadar aldılar, üstelik indirimim de iade olduğu için iptal oldu.

14 Eylül 2024 13:19 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

14 Eylül 2024 13:29

Değerli Müşterimiz, Tarafınızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda talebinizi çözümledik. Memnuniyetinizin markamız için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

22 Eylül 2024 22:50
Yaren sonuçtan memnun değil

14 Şubat 2025 01:53
Yves Rocher Mağaza Kampanyasında Yanlış Ürün Ve Kaba Davranış
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 00:49
Esin sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 17:21
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 19:42
Yves Rocher Doğum Günü Kampanyası Yanıltmacası Ve Mağaza Çalışanının Saygısız Tavrı
Yves Rocher Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru