Aslıhan sonuçtan memnun

Arcadium Yves Rocher Mağaza Çalışanı Kampanya Yanlış Bilgilendirme

28 Haziran 2024 13:28
Aslıhan'ın Teşekkür Mesajı
“Marka iletişime geçip konuyu ilgili departman yöneticileriyle paylaştığını dile getirdi. Teşekkürler.”

8 Haziran 2023 tarihinde Arcaium AVM Yves Rocher mağazasına parfüm satın almak için gittim. Gözlüklü kadın mağaza temsilcisi ürünleri tanıtırken çok yardımcı oldu. Ödemeye gelince hesabıma doğum günü kampanyası tanımlandığını ve 2 parfüm aldığımda 2'sinin hediye olacağını söyledi. Ürünü ilk kez kullanacağım için dört tane almak istemedim, 1 al 1 öde şeklinde olup olmadığını sordum. Kendisi ısrarla kampanyanın sadece 2 al 2 öde olduğunu söyledi. O yüzden ürünü almaktan vazgeçtim. Bir hafta sonra Cepa mağazasına gittiğimde mağaza temsilcisi 1 al 1 öde şekilde ödeme yapabileceğimi söyledi. Daha fazla ürün satmak adına yanlış bilgilendirme yapılması markaya olan güveni çok sarstı. Demek ki mağazaya gitmeden kampanya içeriklerini öğrenerek gitmek gerekiyor. Konuyla ilgili gerekli uyarıların yapılmasını talep ediyorum.

28 Haziran 2024 14:18 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

30 Haziran 2024 14:44

Gamze sonucu yetersiz buldu

05 Mart 2024 09:24
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Parfümün Eksik Olduğunu Söyledim Diye Karşılaştığım Çirkin Muamele

30 Aralık 2023 18:22
Yves Rocher Parfümün Eksik Olduğunu Söyledim Diye Karşılaştığım Çirkin Muamele
Kifayet sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 01:12

04 Temmuz 2023 09:54