YHT (Yüksek Hızlı Tren) Konya Selçuklu Tren Garı!

YHT (Yüksek Hızlı Tren) Konya Selçuklu Tren Garı!
11 Şubat 2024 22:239.863

Konya Selçuklu hızlı tren garında yaşanan bir olayı paylaşmak istiyorum. Herkesin ailesi, yaşlandıkça bazı işleri gençlik dönemleri kadar kolay yapamaz hale gelir. Bugün 65 yaşındaki kayınvalidem için İstanbul'dan Konya Selçuklu tren garına gitmiş olan bir tren bileti vardı. Tren, 11.02.2024 tarihinde saat 12:10'da Söğütlü Çeşme'den hareket edip, 16:40'ta Konya Selçuklu tren garına varacaktı. Kayınvalidemi karşılamak için trene geldiğimde, girişteki güvenlik görevlisine kayınvalidemin iki valizi olduğunu ve dizlerindeki rahatsızlık nedeniyle yardıma ihtiyacı olduğunu belirttim.

Ancak güvenlik görevlisinin verdiği yanıt olumsuzdu ve bu talebimi reddetti. Kendisine durumu izah etmeme rağmen, ilgisiz ve kaba bir tutumla karşılaştım. Daha sonra vardiya sorumlusu bir görevliye durumu anlattığımda, kendisi çok kibar ve yardımsever bir tavırla bize yardımcı oldu.

Kendisine gösterdiği anlayış ve yardımseverlik için minnettarım. Garın girişindeki güvenlik görevlisinin ise tutumu oldukça itici ve kabaydı. Diğer güvenlik görevlilerinin de bu şekilde davranacağını düşünmüyorum, çünkü genellikle güvenlik görevlileri yardımsever olurlar. Ancak o güvenlik görevlisi, gelen misafirleri tersleyerek ve ilgisiz bir tavırla karşılıyordu. Bu tutum, aldığı maaşı hak ettiği konusunda şüphe uyandırıyor.

Yaşlı insanlara yardım etmek bu kadar zor olmamalı. Unutmayın ki herkes bir gün yaşlanacak. Buradan, sorumlu ve kibar yaklaşımı için teşekkür etmek istiyorum; böyle insanların varlığı gerçekten önemli. Güvenlik görevlisi arkadaşıma ise hatırlatmak isterim ki o da bir gün yaşlanacak ve umarım o zaman daha anlayışlı bir muamele görür.

YHT (Yüksek Hızlı Tren) Hızlı Trende Bilet Kontrolündeki Personelin Duyarsız Ve Dikkatsizliği

23 Eylül 2024 14:417.114

Ankara Garından İstanbul Söğütlü çeşmeye gidiş dönüş annem için bilet aldım. 18.08.2024 tarihinde 13.10 da binmek üzere ...

1 Destek

YHT (Yüksek Hızlı Tren) Yüksek Hızlı Trende Valiz Kurallarının Keyfi Uygulanması

29 Haziran 2024 06:505.573

Konya İstanbul yolculuğunu yapan yüksek hızlı trenle 29.07.2024 tarihinde saat 06.00 İstanbul seferinde kendisini grubun...

Tümünü Gör
YHT Karaman Seferindeki Küflenmiş Sandviçler!

YHT KaramanSeferindeki Küflenmiş Sandviçler!

Gökhan
YHT | Yüksek Hızlı Tren Bileti İade Ettiğim Halde Hakkım 6 Aylığına Kısıtlandı!

YHT | YüksekHızlı Tren Bileti İade Ettiğim Halde Hakkım 6 Aylığına Kısıtlandı!

Ahmet
YHT | Yüksek Hızlı Tren Sürekli Rötar Yapıyor

YHT | YüksekHızlı Tren Sürekli Rötar Yapıyor

İsmail
Konya Hızlı Tren Garının Hali!

Konya Hızlı TrenGarının Hali!

Öne ÇıkanKonular