YEPAŞ Ve YEDAŞ Sistem Hatası Ödenen Borçların Görülmemesi

Bekir
21 Temmuz 2023 12:18

22.02.2023 tarihinde elektriğim borç sebebiyle kesildi ve aynı gün faturalarımı ödedim. İlk 2 gün kimse gelmedi, müşteri hizmetlerini 186 numarası üzerinden 2 defa aradım. 24 saat bekleyin, gelecekler denildi. 2. Günün sonunda kendim elektriğimi açtım. 06.04.2023 tarihinde kaçak elektrik faturası kesildi, ödenen faturamı gösterdim, hatalı olduklarını belirttim, fakat sistemlerin de 22.02.2023 tarihinde yazılan başka bir fatura ödenene kadar hiçbir ödemenin görülmediğini kendileri de belirtti. İtiraz için gittim, 4 saat bekledim ve haklı olduğum cevabını aldım. Faturamı ödedim, itiraz ettim, paramı geri almayı beklerken tekrardan haksız olanın ben olduğumu, elektriğimi açmaları için aramam gerektiğini söylediler. 186 numarasını 2 defa aradım, gelen yok. Bir buçuk ay sonra gelip mağdur ettikleri ben oldum. 8008813211 şikayet dilekçem ile şikayetim var üzerinden bir şikayet oluşturdum. Kesim tarihi olan 22.02.2023 tarihinde yazılan fatura ödenmediği için açılmadığı belirttiler. Bu yanlıştır, araştırdım ve bunun mümkün olamayacağını söz konusu fatura ihtar sayılmadığı için ödenme tarihi geçmeden bir önceki faturayı etkilemez. Bunun bizzat YEPAŞ ve danışılan YEDAŞ yetkililerinden öğrendim. Lütfen hatanızı kabullenin, bu bir sistem hatasıdır. Yetkililer mağduriyetimi gidermek yerine şahsımı suçlamış, tek dertleri olan paralarını tahsil etmiştir.

21 Temmuz 2023 12:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

21 Temmuz 2023 14:45

Değerli Müşterimiz, şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak en kısa sürede tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

21 Temmuz 2023 18:10

Değerli Müşterimiz, başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
06 Mayıs 2025 20:08
Esra sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 21:05
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
07 Haziran 2024 15:14
Samet sonuçtan hiç memnun değil

GDZ Elektrik Dağıtım Elektrik Kesintisi Ve Usulsüz Kullanım İddiası Hakkında Sorun

29 Haziran 2024 16:33