Semih sonuçtan çok memnun

YEPAŞ Elektrik Aboneliği Açma Sürecinde Sorun Yaşıyorum

13 Temmuz 2023 16:40
Semih'in Teşekkür Mesajı
“Aboneliğim 2 saat içinde açıldı.teşekkürler”

YEPAŞ firmasından elektrik aboneliği açtırdığımda bana 24 saatlik yasal süreç içinde elektriğimin açılacağı belirtildi. Ona göre elektronik ev aletlerimi ve kombimi sipariş ettim fakat 24 saati geçtiği halde ev elektriğim açılmadı, bu yüzden eve aldığım elektronik ev aletlerimin ve kombimin kurulumu yapılamamıştır. Müşteri temsilcisini aradığımda da bana sadece sisteme not düştüklerini söylüyorlar ve YEDAŞ isimli dağıtım firmasına yönlendiriyorlar. YEDAŞ isimli firmayı aradığımda da bana kendilerinin ilgilenmediğini YEPAŞ ile iletişime geçmemi söylüyorlar. Kendilerine ne zaman açılacak diye sorduğumda da ne YEDAŞ ne YEPAŞ isimli firma herhangi bir bilgi vermeyip öbür firmayla iletişime geçmemi söylüyor. Elektronik eşyalarımın kurulum servisi yarın yeniden gelecek elektriğimin o zamana kadar açılacağı hala meçhul. Bir çok kez elektrik açma kapama yaptım ama ilk defa bu kadar sorumsuz çalışan bir firmayla karşılaşıyorum.

13 Temmuz 2023 16:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak en kısa sürede tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

14 Temmuz 2023 09:30

Değerli Müşterimiz, başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

14 Temmuz 2023 10:40

27 Ekim 2024 00:20
İlhan sonuçtan çok memnun

İlhan
29 Ekim 2025 14:46
"Sorun kendilerine ulaştığı andan itibaren hızlıca iletişime geçen ve sonuçlandıran G** Hanım ve ekibine teşekkür ederim."
1761738343517.screenshot-20251029-131004-chrome.jpg
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Demet
25 Temmuz 2025 23:57
sicak-havada-iki-gundur-elektriksiz-birakildik-1.jpg
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
06 Mayıs 2025 20:08