GDZ Elektrik Dağıtım Elektrik Kesintisi Ve Usulsüz Kullanım İddiası Hakkında Sorun

29 Haziran 2024 16:333.314

Bugün saat 12.00'de elektriğim kesildi. Borçtan dolayı olduğunu düşünüp bütün elektrik faturalarını ödedim ve 186'yı aradım. Elektriği geri bağlamaları için bana usulsüz kullanımdan dolayı kesildiğini söylediler ve usulsüz kullanım faturasının tahakkuk etmeden açılamayacağını belirttiler. Defalarca kez kaçak elektrik kullanmadığımı, faturalarımı ödediğimi ve saatimin dijital olduğunu belirttim. Israrla usulsüz kullanım faturası ödenmeden elektriğin açılamayacağını söylediler. Peki, ödeyeyim açın, hafta sonu itiraz ederim dedim. Bu sefer de faturanın henüz oluşturulmadığını söylediler. Saatlerdir elektriğimiz kesik, dolaptaki her şey kokmaya başladı. Evde astım hastası var ve cihaza bağlanıyor. Saatlerdir fatura oluşmasını bekliyoruz, kimse maillere bakmıyor. Elektriği kesen arkadaş koşarak gidiyor, açıklama yapmadan. Kendi hataları yüzünden biz mağdur oluyoruz.
Adres: İzmir Güzelbahçe Yelki Mahallesi 2301 Sokak
Sözleşme: 19880955
Abone No: 810002247380

Gediz Elektrik Net Cevap Alamama

15 Mayıs 2024 23:59515

Elektrik faturamı ödemeyi unutmamdan dolayı elektrik kesildi. Faturayı saat...

15 Eylül 2024 22:291.791

İzmir Karşıyaka'da ikamet ediyorum 8014906510 bu şikayet numarasıyla tam 24 saati geçecek şekilde elektrik kesinti sorun...

Gdz Elektrik Dağıtım İzmir'in Göbeğinde Kaçak Elektrik Kullanımı

7 Mart 2024 19:131.196

İzmir'in merkezinde kaçak elektrik kullanımı bugün öğle saatlerinde mesaj geldi. 'ödenmemiş faturanız var.' diye faturay...

Tümünü Gör
Gdz Elektrik Dağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Gdz ElektrikDağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Ali
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Meryem
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Tuna
Klasik Gediz Elektrik Hareketi

Klasik GedizElektrik Hareketi

Seren
Gediz Elektrik Sokak Lambası Sorunu

Gediz ElektrikSokak Lambası Sorunu

Murat
Gdz Elektrik Dağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Gdz ElektrikDağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Mel

Öne ÇıkanKonular