Şafak sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2023 17:01
Şafak'ın Teşekkür Mesajı
“Yardımlarınız için teşekkürler”

Yemeksepeti'nden 199,5 TL tutarında sipariş verdim. Bazı ürünler stokta olmadığı için Yemeksepeti'nden bir müşteri temsilcisi beni arayarak restoranın kendilerini aradığını ve bazı ürünlerin olmadığı için o ürünleri çıkaracaklarını veya siparişi iptal edeceklerini söyledi. Ben de ürünlerin çıkarılmasını istedim. Yemeksepeti uygulamasında da ürünlerin stokta olmadığı için çıkarıldığı, ekstra para ödemeyeceğim ve kuryeye düzeltilen miktarı ödemem gerektiği yazıyordu ve tutar 147,5 TL olarak gözüküyordu. Siparişim bana ulaştığında Yemeksepeti kuryesi benden 199,5 TL istedi. Ben de 147,5 TL olarak göründüğünü ve aldığım ürünlerin ücreti olan 147,5 TL'yi ödemeye hazır olduğumu ama stokta olmayan ve bana gönderilmeyen ürünlerin ücretini vermek istemediğimi belirttim. Kurye kendi sisteminde 199,5 TL gözüktüğünü ve tutarı değiştiremediklerini söyledi. Destekle yapılan görüşmeler sonucu başka bir kurye ataması yapıldı; o da aynı şekilde 147,5 TL olan ücret için 199,5 TL ödeme istedi. Bu durum dördüncü kurye gelişinde de aynı şekilde gerçekleşti. Dördüncü kurye de sistemde 199,5 TL gözüktüğünü belirtti. Ben ise yardım kısmına yazdığımda Yemeksepeti destek ekibi bile bana 147,5 TL gözüktüğünü ve 147,5 TL ödemem gerektiğini söyledi ancak kurye sisteminde 199,5 TL olarak gözüktüğü için ödemeyi yapamadım. Yemeksepeti yardım ekibi bu duruma bir çözüm bulamadığı için hem kuryelerin zamanı hem de benim zamanım boşa harcandı ve mağdur olduk.

27 Aralık 2023 19:23 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı e-mail adresiniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

Şafak
Şafak
29 Aralık 2023 02:31

Yardımlarınız için teşekkürler

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2025 18:46
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 17:34

14 Mart 2025 00:00