Turhan sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Yatak Değişim Yapmıyor

22 Haziran 2024 21:27

28.05.2024 de Enza Home alibey mağazacılık a. Ş. Den teslim aldığım 150x200 ortopedik support yatak sırtımda, boynumda ve bel ağrılarıyla uyandırıyor. Aldığım yer dalga geçer gibi ayakkabı da olduğu gibi 3 ay alışma süreci olduğunu söylüyor.

Ben zaten ağrılarım olduğu için yeni yatak alma kararı verdim. Mevcut aldığım yatağın sertliğinin bir kademe altında olan yatak ile değiştirmelerini rica ettim. Mümkün olmadığını söylediler. 23.05.2024 de bizzat mağazalarında sözleşme yaptım. Kendilerini daha sonra telefonla aradığımda reklamlarda gösterdikleri Smart match uygulamasını yani 120 gün deneme süresi olan uygulamalarını bana seçenek olarak sunmadılar bile.

Bunu sorduğumda satışçı arkadaşın eksikliği açıklaması yapılarak geçiştirildim. Sadece yatağa 17 bin küsur para verdim. Ayıptır günahtır. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

profile profile profile
24 Haziran 2024 08:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinize hızlı ve kolayca destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Yataş Grup

24 Haziran 2024 08:10

Maalesef o desteği vermiyorsunuz.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Mağazadan Alınan Yatağın Değişimini Yapmıyor

Burcu
10 Ocak 2024 21:37
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirme İle Satılan Sert Yatak Nedeniyle Süregelen Ağrılar Ve Çözüm Eksikliği

Aytaç
05 Ekim 2025 01:10
yanlis-yonlendirme-ile-satilan-sert-yatak-nedeniyle-suregelen-agrilar-ve-cozum-eksikligi-1.jpg
Alper sonuçtan memnun değil

Yanlış Yatak Seçimi Ve Personel Eğitimi Sorunu

Alper
15 Mart 2025 12:36
Yanlış Yatak Seçimi Ve Personel Eğitimi Sorunu
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Ekrem
04 Ekim 2023 17:34
Sadık sonuçtan memnun

Sadık
04 Ocak 2024 12:46
"İlginiz için teşekkür ederim."

Yataş Kategorileri