Yataş Bodrum Konacık Şubesinde Şikayetçiyim

Binnur
25 Temmuz 2023 20:44

Yataş Bodrum Konacık şubesinden 12 Mayıs 2023 tarihinde yatak baza ve başlık satın aldım. Bana 15 haziranda teslim edeceklerini benim siparişim zamanında gelmezse aynı üründen kendi siparişlerinin olduğunu bana onu vereceklerini söylediler. Ürünüm dedikleri tarihte gelmeyince kendi mağazaları için gelen ürünü yollayacaklarını hatırlattım fakat o ürünün satıldığını söylediler. Daha sonra telefon ile aramalarıma çok nadir olarak cevap verdiler hiçbir netice alamadım. Yataş'ın müşteri temsilcisi ile görüştüm onlarda 1 Temmuz ile 20 Temmuz arası yenileme çalışmalarının olduğunu o nedenle sevkiyat yapamadıklarını söylediler ben sabırla 20 temmuzu da bekledim mağazayı aradım ne bir bilgi ne bir sonuç alabildim bana sipariş numaramı bile veremediler. Çaresiz Yataş ın genel müdürlüğüne bildirdim bir şikayet kaydı oluşturdular hemen döneceklerini söylediler bugün 5 gün oldu hala dönüp bilgi veremediler. Mayısın 12 den beri 2,5 aydır ürünümü bekliyorum. Yataş Bodrum Konacık şubesi beni hem çok zor durumda bıraktı hem de çok ilgisiz davrandılar. En kısa zamanda mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

Aras
Aras

Aldıkları para haram olsun

Selda sonuçtan hiç memnun değil

Selda
15 Haziran 2023 21:03