Samet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 14:04

Yaklaşık 2 ay önce aldığım Yataş Black ice marka model yatağımda elyaf atmaları var. Servis çağırdık geldi baktı. Kimseden dönüş alamıyoruz. 2 aylık yatak bu hale gelmez asla. Yataş sattığı ürünün arkasında yok. Genel müdürlük hattını arıyoruz sürekli cevap yok diyorlar.

profile profile profile
24 Aralık 2024 12:18

Yataş uzun bir sure sonra bugün dönüş yaptı. 25.000 TL ödeyip aldığım 2 aylık yatağı sadece onarım yapabileceğini söyledi. Ben bunu kabul etmiyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Hakan

Aynı sorun bizde de mevcut bizde 1 ay oldu aynı sorunla karşı karşıyayız bu olumsuzluklarla Yataş ilgilenmiyor sattığı ürünün arkasında durmuyorlar alırken 120 gün içinde herhangi bir şey olursa değişim yapılabileceği söylendi urunu değişim istedim şimdi de Smart Mach siparişimde olmadığı gibi bir açıklama yapılıyor ama satarken değişim olur ve hatta bu değişimde sadece sizden 1.000 TL talep edilir denmişti konu hakkında yetkililerin tarafımıza geri dönüş yapmasını hatta urunu değiştirmesini istiyorum ayıplı ürün statüsüne giriyor

Engin
Engin

Bende Bu yatağı Kullandım yatak çok kötüydü 120 günlük değişim hakkım vardı yaptırmıştım Yataş şu an ki yapılan indirim şişirme Gerçeği yansıtmıyor bir de İzmir Alaybey Mağaza dan bir daha iğne almam malı satana kadar hediye veriyorlar yanlış oldu diyorlar geri alıyorlar verdiği sözü tutmuyor Yataş pişmanlıktır.

Almila
Almila

Bende de aynı sorun var çözüm bulabildiniz mi?

Samet

Maalesef çözüm sağlayamıyoruz. 10 gündür her aramada kayıt oluşturuyorlar. Ama sonuç ta yok dönüşte yok. Sureci yargıya taşıyacağım.

04 Şubat 2025 15:26
Yataş Blu Ice Yatak Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Gülay
15 Nisan 2025 21:18