Yataş Bedding Alemdağ Şubesi Mağduriyeti

Meltem
11 Eylül 2023 10:28

25/07/2023 tarihinde almış olduğum Cool & wool 160*200 yatak için 2 adet dacron climarelle cool yastık hediyesi vardı. 25 Temmuz günü almış olduğum ürünüm 5 Ağustos'ta teslim edildi. Ürünü aldığım gün mağazadaki satış personeli arkadaş 2 adet yastık hediyesi ile birlikte yatağımın aynı gün teslim edileceğini söyledi. 5 Ağustos'ta yatağım gelmesine rağmen yastıklarım henüz gelmedi.

Yataş Bedding Alemdağ şubesiyle görüştüğümde hediye yastıklarda ciddi bir stok sorunu olduğunu ve yastıkların teslimatının 1 yılı bile bulabileceğini söyledi. Yataş gibi kurumsal bir firmadan alışveriş yaparak güven duymamıza rağmen müşteriyi hediye yastık ile yanıltmaya çalışmak gerçekten firmanın adına yakışmayacak hareketlerdir. Yataş Alemdağ şubesinde satış sorumlusu olarak çalışan a** Hanım müşteriyi yanıltarak yanlış bilgiler veriyor. Bu hanımefendi aynı zamanda mağazanın adını karalayıcı davranışlar sergileyerek müşteri kaybına sebebiyet veriyor. Madem yastık hediyeleri verilmeyecek ise neden günlerce yastık hediyesi reklamı yapılıyor. Bundan sonraki süreçlerde Yataş'ın yapmış olduğu herhangi bir hediye kampanyasına güvenerek nasıl gönül rahatlığıyla alışveriş yapacağımızı da bilmiyorum doğrusu. 2 adet hediye yastıklarımın en kısa sürede tarafıma ulaşmasını istiyorum lütfen.

Müşteri hizmetlerine defalarca kez talep oluşturmamıza rağmen ne yazık ki geri dönüş bile sağlanmadı.

Melek sonuçtan çok memnun

Melek
27 Ağustos 2024 01:50
"Sorunum çözüldü teşekkürler Yataş"
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Aylin
13 Ağustos 2025 21:20