Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Ayıplı Ürün / Yatak Satışı, Değiştirilmemesi

28 Mayıs 2024 13:42

Yataş firmasından satın aldığım Zero Gravity Latex 120-200 yatak, 31 Ocak 2024 tarihinde tarafımıza teslim edildi. Yatak, bir hafta sonra uzun kenarlarından birinde dışa doğru bombeleşme meydana geldi, ayrıca yatılan kısımda içe çökme/gömülme oluştu. Yataş firması müşteri hizmetlerini arayıp servisi çağırdım. Birkaç defa gelmeleri sonucunda en son fabrikaya götürme kararı verdiler. Yatağım gitti ve 1 hafta içinde geri geldi. Yatağımın üst tarafının komple açıldığı, yanından düzeltildiği ve fitillerinin değiştiği söylendi. Ben yatağın üst köşesi içinden elyaf/kumaş vs. katlı ya da o kısımdan parça eksikliği oluştuğunu fark edip bildirdim. Tekrar servis geldi, baktı ve gitti. Bu arada yatağın üst çökük kısmı hâlâ mevcut. 3,5 aydır bu sorunların giderilmesi ile uğraşıyorum. Hiçbir şekilde satılan ürünün arkasında durulmuyor. Son gelen servise ürünün ayıplı olduğunu, zaten fabrikaya gidip tadilattan belli olduğunu iletmeme rağmen hiç ilgilenilmedi. Bugün itibariyle de aynı yatağın yan tarafının 90 derece açıdan ayrılıp üstten dışarı uzadığını fark ettim. Bu ve diğer konular için bugün, 28.05.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım. Ancak bugüne kadar fatura sahibi eşi olarak tüm işlem/telefon/servis kayıtlarını ben yapmama rağmen, bugün telefonda görevli tarafından reddedildim. Ayrıca defalarca servis geldiğinde, yatağım fabrikaya götürülüp geldiğinde hiçbir şekilde servis bilgi kaydı/belge vs. istememe rağmen verilmemiştir. Yataş müşteri hizmetlerinden bu bilgileri talep ettim, gönderdik deyip göndermiyorlar. Yataş firmasından sattığınız malın arkasında durmadığınız, ayıplı malınızı sahiplenmediğiniz, yaptığınız işlem ve servis kayıtlarını tüketiciye sunmadığınız, istendiğinde servis kayıtlarını vermeyip tüketiciden gizlediğiniz, tüketiciyi oyaladığınızdan dolayı şikayetçiyim. Hakkımı şu andan itibaren yasal yollardan arayacağım. Ben defalarca Yataş'tan yatak alıp hâlâ memnun olmama rağmen artık Yataş'ın eski ürün/servis kalitesinde olmadığını yaşayarak öğrenmiş bulunuyorum.

29 Mayıs 2024 08:01 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

29 Mayıs 2024 10:44

Sevgili Yataş bahsettiğiniz çözüm kanallarından yaklaşık 4 aydır çözüm alamıyorum. Servis gelip bakıyor gidiyor. Ne arayan ne soran ne çözüm üreten maalesef yok. Ayrıca servis diye gönderdiğiniz kişiler de nakliye elemanlarınız, bu da ayrı bir tezatlık. Ben tüketici olarak kaile alınmadığım ve bu süreçte beni hem maddi hem manevi yıprattığınız için üzgünüm.

08 Ağustos 2024 15:40

Sevgili Yataş, Şikayetim ve mağduriyetimle ilgili bugüne kadar hiçbir şey yapmadınız. Ama bugün 98.08.2024 / saat 15:08 de müşteri hizmetleriniz hediye departmanınız tarafından arandım. Şikayetim ve yaşadığım üzücü süreçten kendilerininde üzgün olduğunu, bu süreçte beni anladıklarını mağduriyetimi telafi etmek için " ankete katılmanız şartıyla Yataş internet alışverişinde beyaz ve renkli tekstil ürünlerinde kullanılmak üzere 250 TL alışveriş çeki verelim " dendi. Sizi bu davranışınızdan dolayı kınıyorum. Binlerce tl verip aldığım yatağı tamir edip, yine arızası giderilmeyince size bildirdiğim halde, ayıplı ürün değişim talebimi 2 defa reddettiniz. Şimdi de bana sadaka gibi 250 TL hediye çeki teklif ediyorsunuz. Yazıklar olsun. Yataş olarak seviyenizi de ispatlamış oldunuz.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
26 Haziran 2023 11:48
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Zero Gravity Yatakta Çökme Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Sezer
17 Eylül 2025 19:19
yatas-zero-gravity-yatakta-cokme-ve-yetersiz-servis-deneyimi-1.pdf
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
12 Ağustos 2024 12:51
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Zero Gravity Yatak

Fikret