Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Zero Gravity Yatak

Fikret
24 Temmuz 2024 14:43

Yataş marka zero gravity yatak aldık, hem kendimize hem de kızımıza, bizim kullandığımız yatak zaman içerisinde üst pedi yatağın dışına kaydı ve yatak kenarlarında çökmeler oldu.
Servis çağırdık, Evet yatakta sorun var deyip tamirinin 5.000 TL olduğunu söylediler ve 420 TL servis ücreti istediler.
Zamanının en iyi yatağını aldığımızı düşünerek güven duyduğumuz Yataş markasının hem ürünün yanında olmadığı hem de müşterisinin yanında olmadığını üzülerek şahit olduk.
Ürünle ilgili ödeme slipleri, ödeme dekontu, teslimat formaları var. Aldığımız Bayi kapattığı için ve yatağın bazı bölümleri garantiye girmediği için yardımcı olmadılar. Yaylar garantide pedler garantide değil gibi saçma bir yaklaşım sundular. Eve gelen sözde yatak uzmanı (horoz nakliyat personeli)1 dak. İçinde bizi dinlemeden ürünün tamiri için 5.000 TL dedi.
Yataş firmasından müşteri hizmetlerini aradık, yetkili birileriyle görüşmeye çalıştık. Telefona çıkan müşteri temsilcisi yetkili benim deyip neredeyse bizi hiç dinlemeden yardımcı olamayacaklarını söylediler, her iki kişininde şartlı bir yaklaşım tarzları firma stratejisi olduğu konusunda netlik kazandı.
Ürünü sat, tamir içinde bir yatak ücreti daha al. Yataş'ın Yeni kampanya
Sıfır müşteri memnuniyeti ve ürettiği ürünün hatalı oluşu.
Bu yazıyı yazmamın sebebi belki bir yönetici okur ve 2 tane çözüm bulmak istemeyen, dinlemeyen personel ile markasına ve müşterisine zarar veren bir tutumdan uzaklaşmasıdır.
Yatağımızın tamirini veya değişimini talep ederim.
Saygılarımla

25 Temmuz 2024 08:08 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

Yataş 10 Yıl Yay Garantisi Yalanı

Kahraman
16 Ağustos 2024 10:22
Ismael sonuçtan memnun değil

Yatak Pedi Sorunu Ve Yetersiz Satış Sonrası Destek Deneyimi

Ismael
20 Temmuz 21:16
Özdenur sonuçtan hiç memnun değil

Özdenur
17 Nisan 2024 09:53