Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Borsa Hisse Alımı PPF'den Eksiliyor

10 Mayıs 2024 10:32

Yapı Kredi - Borsa Alış PPF'den Kesiliyor - Vadesiz Mevduattan Kesilmiyor. Neden fon içindeki para eksilirken, boştaki para kullanılmıyor? Hisse alım emri verdim ve tutar para piyasası fonundan eksildi. İşin garip tarafı, boşta duran parayı seçemiyoruz. Fon içindeki para eksilirken, boşta duran para kalıyor. Seçim şansı da yok; PPF bozulup hisse alınsın mı yoksa boşta duran vadesiz TL mevduattaki paranızdan mı alınsın diye bir seçim hakkı da verilmiyor.

Meriç
Meriç

Dünyanın en saçma kuralı, sırf altın sertifikası alacağım diye 100.000 dolar midas'a aktardım. Kendileri kaybeder. Sadece blue classta kalacak kadar para tutuyorum.

Yusuf

Az önce yapı krediden aradılar yeni bir hesap açıp fon hesabını bu hesaba bağladığımızda sorun çözülebilirmiş. Başka şekilde düzeltme gerçekleştiremiyorlarmış.

Yusuf

Aynı durumu yaşamış biri olarak Yapı Kredi'yi aradım. Bu durumun borsa kuralları gereği yapıldığı söylendi. Söz sorunu çözebildiniz mi?

Yok maalesef ama başka bankada olmuyor. Ziraat'te denedim mesela olmadı böyle bir şey

09 Temmuz 2024 00:05

Yatırım Hesabı Kapatma Sırasında Sürekli Para Kesintisi Sorunu