Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Redmi Note 11 Pro Isınma Ve Ekran Donması Sorunu

16 Temmuz 2024 12:15

Redmi Note 11 Pro 2 Yıl garanti ve kaskosu var. Aldığımızdan beri aşağıdaki sorunları yaşıyoruz.
Ana kart ısınma yaşanıyor. Telefonla ilgili hiçbir işlem yapılmadığı halde ısınıyor. Şarja takılmadığı halde şarj oluyor gösteriyor. Görüntülü ya da sesli konuşmalar sırasında da aşırı ısınma oluyor. Ayrıca görüntülü konuşma sırasında ekran donuyor ve internet bağlantısı kopuyor. Sürekli ara yüz hatası veriyor. Geçiş yapılamıyor. Bu sorunlar sürekli olmasına rağmen il dışında olduğumdan dolayı iki defa gönderebildim. 1. Sinde test edildiğini ve testlerden Başarı ile geçtiği söylenerek geri gönderildi ama hiçbir şey değişmemişti sorunlar artarak devam ediyordu. Şu an da garanti kapsamında 2. Defa teknik servise başvurdum, Parça değişim olmasını istemediğimi söyledim. Ürünün parça değişimini değil ücret iadesi ya da yeni telefon gönderilmesini istiyoruz dedi. Aradığımda 08505151414 numaralı numarayı aramamı teknik servise parça değişimi istemediğimi söylememi istediler. İlgili numarayı aradım 30 dakika beklettiler ama telefon bağlanmadı.

06 Ağustos 2024 20:18

İlgili firma ilgilenmedi. Yaptık diye gönderdiler. Gönderdiğimiz sorunlar artarak devam ediyor. Daha kötü olmuş

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Teknosa'dan Alınan Telefonun Sürekli Arızalanması

07 Ekim 2024 12:21
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da Kronik Donma ve Isınma Sorunları

Özlem
29 Eylül 2025 19:32

Xiaomi Redmi Note 11 Pro İle Bitmeyen Sorunlar

15 Aralık 2024 23:04
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
15 Temmuz 2024 14:10
Xiaomi Telefon Teknosa Ve Evofone Garanti Servisi Sorunu
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
02 Ağustos 2023 14:43