WMF Eksik Ürün Gönderimi Ve Sonrasında Markanın İlgisizliği

20 Nisan 2024 14:20591

18.05.2023 tarihinde WMF profi Plus patates ezeceği ve WMF profi Plus sebze soyacağı / kabak oyacağı satın aldım. Kargo paketimde yalnızca patates ezeceği vardı. Sebze soyacağının paketi boş bir şekilde elime ulaştı. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım. Kendileri dönüş yapacağını söyleyip aylarca bilgilendirme yapmadılar. Aralıklı zamanlarda arayıp bilgi aldım. Her defasında incelenip dönüleceği, mağduriyetin giderileceği söylendi. Bugün son arayışımda kamera kayıtlarına baktıklarını, başka yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler.

Çeyizimde birçok ürünü bulunan, fiyatları ucuz olmayan bu markanın böyle bir mağduriyet yaşatması sitesinden ve mağazasından alışveriş yapma konusunda güven kaybı yaşatmıştır.

21 Nisan 2024 10:06 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetvar.com üzerinden paylaşmış olduğunuz konu hakkında takip sürecimiz başlatılmıştır. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi için gerekli araştırmalarımızı tamamlayarak, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

3 Mayıs 2024 13:04

Merhaba, Kurumunuzdan iletişime geçen ve çözüm sunan hiç kimse olmadı. Ne kadar süre içerisinde dönüş yapıyorsunuz acaba?

3 Haziran 2024 18:03

Merhaba, Ben hala firmanızdan dönüş bekliyorum. Burada müşterilerinize dönüş yapıyormuşsunuz gibi cevap vermeniz ne kadar doğru?

Schafer Mağazasından Aldığım Ürünlerde Kalite Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Desteği Eksikliği!

Nazife
Nazife
Schafer
4 Kasım 2024 13:102.174

09.10.2024 tarihinde Gaziantep Forum Schafer mağazasından ikili düdüklü tencere aldım. İlk kullanımda suda patates haşla...

1 Destek

Coşkun
19 Eylül 2023 22:178.035

02.09.2023 tarihinde aldığım WMF marka düdüklü tencere setinde hiç kullanmadığım halde sadece yıkadığımda içinde lekeler...

WMF Firması Ürün Değişimi Hakkında

WMF Yüksek Fiyatlı Tencere Seti İlk Kullanımdan İtibaren Çizildi Ve Yapışma Sorunu Yaşadım

Atiye
15 Eylül 2025 15:383.549

WMF Fusiontec tencere ve tava setini Enplus online mağazasından yaklaşık 30 bin tl ödeyerek satın aldım. Ürünleri ilk ku...

1 Destek

Gülnihar
5 Ekim 2023 23:291.564

11 Eylül 2023 tarihinde KitchenAid (hamur makinesi), yanında hediye olan ekmek kızartma makinesi ve 12 kişilik tabak tak...

Tümünü Gör
WMF Düdüklü Tencerede Kapak Kilit Sorunu!

WMF Düdüklü TenceredeKapak Kilit Sorunu!

Zeynep

Kübra
WMF Arızalı Ürün Yeni Geldi Denedim Bağırıyor Resmen Düdüklü

WMF Arızalı Ürün YeniGeldi Denedim Bağırıyor Resmen Düdüklü

Semya
WMF Düdüklü Tencere Hava Kaçırma Sorunu, Ürün 2 Gün Önce Alındı!

WMF Düdüklü TencereHava Kaçırma Sorunu, Ürün 2 Gün Önce Alındı!

Gökhan
WMF Smoothie Blender Kapak Kısmından Siyah Yağ Akıyor