Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Watsons Sürpriz Kutu Gecikmesi

Watsons Sürpriz Kutu Gecikmesi
02 Ekim 2023 16:55

Watsons ın her ay yayınladığı sürpriz kutuyu bu Eylül ayında sipariş ettim. Ancak Ekim ayına geçmemize rağmen teslim edilmeyi geç sipariş henüz kargolanmadı bile.
Bu gidişle siparişi 2024 te teslim ederler diye düşünüyorum. Bu kadar gecikme böyle bir devirde bu denli yavaş kargolama çok absürt cidden. Watsons'tan alışveriş yapmayı artık düşünmüyorum.
Ek olarak Watsons'tan başka yakın dönemlerde alışveriş yapmama ve puanlarımın birikmesine rağmen perşembe günü aniden puanım sıfırlandı. Ve mağazadan yaptığım alışverişler uygulamada kartıma yansımıyor puan birikmesinden kaçmak adına yaptıklarını düşünüyorum. Hizmet seviyesi gittikçe düşüyor.

09 Ekim 2023 23:16

Watsons tan 25 eylülde sipariş verdim. Ancak üzerinden 15 gün geçmesine rağmen kargoya verilmedi Defalarca müşteri hizmetleriyle görüşmeme ve bana defalarca tarih vermelerine rağmen asla kargolamıyorlar. Gerçekten bir daha Watsons'tan hiçbir şey almayacağım.

02 Ekim 2023 17:01 (Şikayetten 6 dakika sonra)
Nisa
Nisa
05 Ekim 2023 10:30

Arkadaşlar müşteri hizmetleri kargolarımı en son çarşamba kargoya vereceklerini söyledikleri halde vermedi ve stoklarında ürünlerin doğru düzgün bulunmadığı için kötü ürünler koyduklarını düşünüyorum hiç çözüm odaklı bir firma değil hatalarını asla telafi etmiyorlar.

Büşra sonuçtan memnun

Büşra
16 Ekim 2023 16:36
"Teşekkürler"
Nilay sonuçtan çok memnun

Nilay
18 Ekim 2023 11:26
"İlgi için teşekkürler"
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
11 Ağustos 2024 13:01
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
27 Ekim 2023 11:38
Watsons Kargomu Teslim Etmiyor Ve Para İadesi De Yapılmıyor
Sinem sonuçtan çok memnun

Sinem
27 Ekim 2023 15:23
"Hem iadem oldu hem de hediye çeki verildi gecikme için. Çok teşekkür ediyorum buradan markaya ve benimle iletişime geçen temsilciye. 🩷🫠🥹"

Watsons Kategorileri