Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Watsons Online Sipariş İptalinde Yetersiz Destek

01 Aralık 2024 15:18

Tıkla Gel Al ile sipariş verdim ve 10 dakika sonra başka bir şubeye geçmesini istedim. İptal seçeneği pasif olduğu için destek hattına bağlandım fakat ısrarla şubenin yapabileceği söylendi. Şubeyi aradım, Pelikan AVM şube çalışanı desteğe bağlanmamı söyledi. Size yönlendirdiler. Acil iptal edin, gelemeyeceğim dedim.

E kem kümden sonra şube müdürümüz yarın öğlene kadar izinli, ondan başkası yapamıyor, yarın gelin dediler. Ben gelebilecek olsam zaten iptalini istemem. Bir müdür izinliyken yerine bakan yok mu diyorum, yok, tek onun yetkisi var. Destek ise 7 gün almayın, iptal olur diyor.

Neden ben kart limitimi bekleteyim? Nasıl bir yönetim ve online alışveriş sistemi bu? Asla artık şubelerine gitmem ki online bile beceremeyen bir firma. Destek adı altında desteksiz, müdür yokken vekil yardımcı yok, hangi çözüm?

01 Aralık 2024 16:26 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Bayram S. Geri bildiriminiz bizim için çok kıymetli. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacağız. Düşünceleriniz ve deneyimleriniz konusunda size her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Watsons ailesi olarak güzel günler dileriz. Watsons İletişim Merkezi

01 Aralık 2024 16:39

Destek biriminizin verdiği yanıtı yazdım ama sanırım okumayı tercih etmiyorsunuz dizin dsstek değil köstek biriminiz var

05 Aralık 2024 11:02

Canan
23 Temmuz 2025 12:46
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Simge
04 Ocak 2024 00:17