Watsons Çalışanların Yanlış Ürün Vermesi

29 Haziran 2023 20:55

Capacity Watsons mağazasından bir kapatıcı aldım ve alırken bana oradaki bu çalışan ürünü önerdi ve almamı söyledi. Ürün koyu geldi deyip iade etmek istediğimde ise ürünü açıp bu ürün zaten açılmış dediler.

Form bile göndermeme rağmen hiçbir şekilde kabul etmediler. Çalışanı şikayet etmek istiyorum veya iade/değişim işleminin gerçekleşmesini istiyorum.

29 Haziran 2023 20:58

29/06/2023 tarihinde Capacity Watsons'tan çalışan önerisi ile Loreal Paris infallible concealer'i aldım ve cilt tonuma 4-5 ton koyu geldi şikayetçiyim tamamen çalışan hatasıydı gidip mağazaya söylediğimde kaba davranılıp form göndermeme rağmen kabul edilmedi mağdur olmama rağmen bir daha Watsons'tan alışveriş yapmayacağım çok kotu bir deneyimdi

29 Haziran 2023 20:44

Çalışanlar çok kaba davrandı sorunu söylediğimde ve tamamen çalışan hatasıydı o ürün bir daha asla Watsons'tan alışveriş yapmayacağım kimseye de önermiyorum daha kaba ve bilgisiz bir çalışan hiç görmemiştim

29 Haziran 2023 20:59 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli müşterimiz Simal K., Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

29 Haziran 2023 23:34

Yardımcı olmanızı beklemiştim bu şekilde mi yanıtınız Watsons olarak müşteri memnuniyeti bu mu cidden

Başak sonuçtan çok memnun

Başak
26 Ocak 2024 16:29
"Hemen çözüme ulaştı teşekkür ederim"
Watsons Çalışanları Ve Sorumsuzluğu!
Watsons Çalışanları Ve Sorumsuzluğu!
Hilal sonuçtan çok memnun

Hilal
31 Ocak 2024 12:53
Watsons Mağaza Personeli Şikayeti
Nehir sonuçtan çok memnun

Nehir
19 Ocak 2024 15:10
"Müşteri hizmetleri sorunsuz ilgilendi sorunum çözüldü teşekkürler Mavibahçe AVM Watsons çalışanlarına ilgilerinden dolayı ayrıca teşekkürler."
Watsons Ürün Değişimi Ürünüm Kullanılamaz Oldu
Watsons Ürün Değişimi Ürünüm Kullanılamaz Oldu
Duru sonuçtan çok memnun

26 Mayıs 2023 20:55
"Hızlı çözüm aldım fakat keşke şikayette bulunmama gerek kalmasaydı yine de teşekkürler."
Watsons Satın Aldığım Ürünün Aynı Gün İçinde İadesini Yapamadım
Eylül sonuçtan çok memnun