Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Yetkili Servis Randevusu Ve İşlem Süreci Hakkında Şikayet

07 Mart 2024 13:45

Merhaba, 04.03.2024 tarihinde aranarak, Doğuş Otomotiv tarafından kullanmakta olduğum Volkswagen marka aracın tüm fren sisteminin kontrol edileceği ve varsa değiştirilmesi gereken parçaların ücretsiz bir şekilde yapılacağı bilgisi verildi. Nevşehir'de yetkili servis olmadığı için en yakın olan Kayseri Aykan Volkswagen servisine 07.03.2024 tarihinde saat 11:00 için randevu verildi. M**** E**** isimli şahıs, aracımızın kontrolleri için görevlendirildi. Belirtilen tarihte ve saatte yetkili servise vardığımızda, bize sadece yazılımın güncelleneceği, eğer bir sorun olursa parçanın isteneceği ve bu parçaların 3 ya da 5 gün içerisinde geleceği bilgisi verildi. Telefon görüşmesinde ise sadece yazılım güncellemesi yapılacağı söylenmişti. Doğuş Otomotiv müşteri temsilcisi telefon görüşmesinde alakasız bilgiler verdi. Fren diski, fren balatası gibi birçok şeyin yazılımla düzeltilemeyeceğini biz de biliyoruz. Nevşehir'den Kayseri'ye yapılan gidip gelmeler nedeniyle ciddi masraflarım oldu. Masrafı bir kenara bırakırsak, amaçlarının ne olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum. Görünüşe göre amaçları, aracı servise alıp gereksiz işlemler yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Doğuş Otomotiv ve Kayseri Aykan Otomotiv yetkili servisinden şikayetçiyim. Verdikleri bilgiler tutarsız, karşılıklı memnuniyetsizlik yaşanıyor. Yaşadığım bu olumsuz deneyimi kimseye önermiyorum ve herkese anlatıyorum.

Hakan
20 Mart 2024 15:51

Hala dönüş olmadı saygısız tutarsız firma yazıklar olsun haklarını müşterinin hakkını savunmuyorlar

Tayyip sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Deneme Yanılma Yoluyla Araç Mı Tamir Edilir?

Tayyip

volkswagen-amarok-fren-servo-sistemi-1.pdf

Volkswagen Polo Fren Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

Samet
08 Ocak 17:27
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Arızalara Çözüm Sunulmaması Ve Mağduriyet

Berke
04 Ağustos 00:16
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Araçta Bitmeyen Onay Süreci Mağduriyeti

Oğuz