19 Temmuz 2024 10:3313.819

Volkswagen Doğuş Oto Ankara bayiliğinden aldığım 2024 model sıfır Polo aracım, daha 32. kilometrede motor arıza ışığı yaktı. Sorunsuz ve sıkıntısız olsun diye sıfır araç alıp böyle sorunlarla karşılaşıyoruz. Servise götürdüğümde ise kesinlikle bakmıyorlar ve ilgisizler. Araçta problem yok, öylesine yanıyor diyorlar. Öylesine arıza ışığı mı yanar? Şikayetçiyim.

Barış
23 Temmuz 2024 18:49

Aracı cihaza bağlayıp muhtemelen elektronik deyip arızayı sildiler şimdi tekrar yandı servise gittim ve yine ilgilenmediler randevu veriyorlar bakmak için

Yorumlar(5)

14 Ekim 2024 19:40

Sorunu çözebildiniz mi? Bununla ilgili Ekim sonunda güncelleme geleceği bilgisini vermişlerdi bana. Siz bir mesafe katedebildiniz mi?

21 Ağustos 2024 09:06

Merhaba, aynı problem bizde de oldu bugün. Polo aracı Temmuz ayında Bursa'dan sıfır aldık daha 1 ay oldu ve motor arızası ışığı yanıyor. Sizdeki problem çözüldü mü? Tam sebebi neymiş?

23 Temmuz 2024 23:12

Sosyal medya adresiniz veya tel no verirseniz bir iletişime geçelim, geçen gün bende de aynısı oldu, servisten sıra aldım bakalım ne diyecekler

19 Temmuz 2024 22:24

Sorun neymiş ustam

Sıfır Araçta Sürekli Motor Arıza Işığı Sorunu

29 Kasım 2024 21:0217.573

Arca Ankara Volkswagen bayisinden 29 Temmuz 2024 tarihinde sıfır olarak aldığım 06EN*4** plakalı Polo araç, 1200 km'de h...

4 Destek4 Yorum

Volkswagen Doğuş Otomotiv Servis İlgisizliği

28 Ağustos 2023 10:4712.387

Merhaba; 2008 model Volkswagen Polo aracım için Türkiye Doğuş Oto'ya airbag güncellemesi için çağrıldı ve götürdüm. Air...

Tümünü Gör

Mutlu
Volkswagen Kaza Anında Emniyet Kemeri Kopması Hayatımı Tehlikeye Attı

Volkswagen KazaAnında Emniyet Kemeri Kopması Hayatımı Tehlikeye Attı

Nihat
Volkswagen Tiguan Katlanır Aynadan Gelen Trim Sesleri!

Volkswagen TiguanKatlanır Aynadan Gelen Trim Sesleri!

Emre
Volkswagen i4 Pure 2025 Model Arızalı!

Volkswagen i4Pure 2025 Model Arızalı!

Erhan
Volkswagen Caddy Airbag Lambası Sorunu!

Volkswagen CaddyAirbag Lambası Sorunu!

Habip

Öne ÇıkanKonular