Volkswagen Sıfır Polo Ses Sorunu

02 Ağustos 2024 11:15

12.06.2024 tarihinde Doğuş Oto Ankara'dan 2024 model Volkswagen Polo araç satın aldım. Satın aldıktan ertesi gün uzun yola çıktım. 500 km ye yakın yol yaptıktan sonra aracın ön tekerleklerinden ses gelmeye başladı. Yetkili servise götürdük ön balata disk civata her ne varsa değiştiği söylendi. Neredeyse tüm pololarda aynı şikayet olduğu söylendi ve araç 1 gün sonra teslim edildi. Sonrasında tekrar aynı arızayı verdi tekrar yetkili servise götürdük ve yine 1 gün sonra araç teslim edildi bundan sonra şikayet olmaz denildi. Bugün yine aynı arıza devam ediyor. Sıfır araç alıyorsun hem de Volkswagen gibi bir markadan ama araç ses çıkarıyor. Her kim yetkiliyse ve nasıl çözülüyorsa çözülmesini istiyorum. Daha sıfır km araçtan şikayet var ya bu nasıl bir durum. Sorun olmaz diye sıfır araç satın alıyoruz ama hale bak.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Akif
Akif

Bu ses ön tamponunuzdan geliyor yaya koruma demirini kontrol ettirin lütfen aracı ön tamponu kaldırıma yakın bir şekilde sürterek park edip geri çıktıysanız yüksek olasılıkla yerinden çıkan tırnaklar var aracınız park halindeyken kaputu açıp ön tamponunuza hafif güç uygulayın sesi duyacaksınız ölümlü olumsuz dönüş yaparsanız size yardımcı olabilirim aynı sorun bende de ve bir arkadaşımda vardı servisin gözden kaçırdığı ayrıntılar olabiliyor

Hayrettin
Hayrettin

Bu ses benim de bugün dikkatimi çekti, 2024 model 5 aylık, 7000 km'de Life paket otomatik Polo. Sürüşte, frenleme, yol tutuş, klima ve vites geçişleri sorunsuz. Ek olarak bir de geri viteste yaptığınız ilk frenlemede tak sesi geliyor.

Gökhan
Gökhan

Mahkemeye verin sıfır araç vermek zorundalar

İlker
İlker

Klima kapalı iken bu ses yinede geliyor mu?

Sorunu bilip işlem neden yapmadılar

İyi günler sorununuz çözüldü mü

Mualla
Mualla

Hayır dün aksam yine servisten aldık arabayı 2 gün boyunca kaldı neredeyse sorunu bildiklerini ve herhangi bir işlem yapılmayacağını ilettiler

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Araçta Bitmeyen Onay Süreci Mağduriyeti

03 Aralık 2024 20:58

Volkswagen 2024 Sıfır Polo Pişmanlıktır!

Lütfiye
15 Eylül 2024 11:06