Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Sevilay
10 Mayıs 2024 15:57

Volkswagen servisine arabasını seven gitmesin. Volkswagen marka Arabamda geri dönüşü olmayan hasarlar bıraktılar. Hayalet ekranımın çalışmaması nedeniyle daha güvenilirdir pişman olmam düşüncesiyle yanılıp gittiğim Volkswagen yağcı Balıkesir servisinde hayalet ekranımın sorununu tespit edemediler, sonra hayalet ekranı söküp İstanbul'da bir elektronikçiye gönderelim dediler ancak söküm sonrası arabamda oluşturacakları hasarlardan bana haber vermediler ve bende tamam gönderin dedim. Ekran söküldü İstanbul'a kargo ile gönderildi. İstanbul'daki ustaları da sorunu tespit edemedi. Bozuk ekranım Balıkesir'e geri kargo edildi ve sorunu tespit edilmeyen bozuk ekranım arabama geri takıldı. Vermedikleri hizmetin hasar tespit ücretini aldılar. Bozuk ekranlı arabamla yolda giderken ekranımda daha önce olmayan birçok çizik bırakıldığını fark ettim. Çok zaman geçmeden akşam karanlıkta arabamla seyir ederken hayalet ekranımdan bağımsız olan multimedya ekranımın ışıklarının üstteki çıtaya yansıdığını fark ettim seyir halinde dikkatimi dağıtan bu durumdan çok rahatsız olup arabayı durdurup incelemeye başladım. Ön kokpit üzerindeki çıtanın düzgün takılmadığını ve elimle kolaylıkla hareket ettirebildiğimi ve multimedya ekranının bağlandığı yüzeyle arasında boşluk bırakıldığını fark ettim. Durumun videosunu da ekliyorum. Volkswagen ye telefonumdan uygulama üzerinden durumu bildirdim beni aradılar dosya açtılar en sonunda 08.05.2024 tarihinde randevu oluşturduk ve yağcı servisine arabamı getirdim. Hareket eden ve seyir halindeyken ses çıkaran çıta için ustamız multimedya ekranı arkasına bir destek koyarak çıtaları kapattı ancak bu tamir sadece hareket eden çıtayı hafif sabitlemeye yaradı. Gelen ses kesilmedi, multimedya birleşimi arasında kalan boşluklar geçmedi. Buna ek olarak Volkswagen servisi ustamız hayalet ekranımda oluşan çizikleri tamir etmeye çalışırken mat dokulu ekranıma zımpara cila atmış ve mat dokulu yansıma engelleyici hayalet ekranımın mat ekran dokusunu tamamen yok etmişler. Mat dokulu ekranımı ayna gibi yansımalı hale getirdikleri halinin görselini de ekliyorum. Volkswagen servisindeki çalışanlar yardımcı olmaya çalışıyorlar ancak acemiler ve iş bilmedikleri için maalesef ben maddi manevi anlamda zarar görüyorum. Bu durum yüzünden büyük üzüntü içerisindeyim. Arabamı mutlu bir şekilde kullanmak istiyorum. Mat yüzeyini parlatıp yok ettikleri ekranımın mat yüzey tamirini, içte yerine oturmayan çıtamın tamirini ve hasar tespit ücretimin iadesini istiyorum.

04 Ekim 2024 23:04
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Doğuş Oto Pişmanlık Ve Servistekiler Tecrübesiz!

Mevlüt
05 Ağustos 2024 18:06

Yetkili Servis Ziyareti Sonrası Araçta Hasar ve İlgisizlik

Gökhan
03 Ekim 2024 02:13

20 Kasım 2023 11:33
Volkswagen Balıkesir Yağcı Servisinin Dikkatsizliği
Volkswagen Balıkesir Yağcı Servisinin Dikkatsizliği
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Servisinde Çözülmeyen Tahrik Sistemi Sorunu

26 Ekim 2024 22:49